Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Μουντιάλ 2022: Τα ειδικά στοιχήματα των συντακτών του Agones

Μουντιάλ 2022: Τα ειδικά στοιχήματα των συντακτών του Agones

Συντάκτης: Agones team
Agones team
23/11/2022 09:44
Μετά την κορυφαία πεντάδα του Agones.gr κάθε Σαββατοκύριακο με τα μεγαλύτερα πρωταθλήματα, τα προγνωστικά μας στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις, αλλά και τις προβλέψεις στην Ευρωλίγκα, ήρθε η ώρα για τους πέντε συντάκτες μας να σας προτείνουν τις αγαπημένες τους επιλογές από ειδικά στοιχήματα και στο Παγκόσμιο Κύπελλο του Κατάρ 2022.

Ειδικό στοίχημα τυπικά θεωρείται οτιδήποτε δεν ανήκει στις κλασικές αγορές και οι Γιώργος Βροντάκης, Κώστας Καραγιαννόπουλος, Θάνος Τσαλουχίδης, Δημήτρης Ρήγας και Γιώργος Χρονόπουλος θα σας προτείνουν ό,τι τραβάει η όρεξη τους από το Μουντιάλ.

Οι περισσότερες στοιχηματικές πλατφόρμες προσφέρουν πολλά και διαφορετικών ειδών ειδικά στοιχήματα που είναι κυριολεκτικά για όλα τα γούστα. Από την σέντρα του αγώνα, μέχρι και αν μπει εισβολέας στον αγωνιστικό χώρο. Άλλωστε, όσοι παίζουν στοίχημα αναζητούν όλο και πιο εναλλακτικές αγορές, οι οποίες έχουν και μεγαλύτερες αποδόσεις σε σχέση με ένα απλό σημείο.

Πρόκειται για εκατοντάδες αγορές διαθέσιμες που αφορούν έναν παίκτη, μια ομάδα, έναν προπονητή, αλλά και όσα μπορούν να γίνουν εντός αγωνιστικού χώρου, αλλά ακόμα και εκτός.

Οι πέντε συντάκτες μας προτείνουν τις αγαπημένες τους επιλογές που μπορεί να αποτελέσουν ευκαιρίες, αλλά είναι αντιληπτό πως όταν ποντάρουμε σε ειδικά στοιχήματα, υπάρχει και το ανάλογο ρίσκο. Άλλωστε, ο στόχος των αθλητικογράφων του agones.gr είναι να βρουν ο καθένας τους ξεχωριστά το δικό του αγαπημένο σημείο και να το μοιραστούν με τους αναγνώστες με στόχο το δρόμο προς το ταμείο.

Δείτε τα καλύτερά ειδικά μας σημεία:

Γιώργος Βροντάκης

Γερμανία - Ιαπωνία Τζ. Μουσιάλα Συνολικές προσπάθειες για γκολ Over 2.5 (2,27)

Κώστας Καραγιαννόπουλος

Βέλγιο - Καναδάς Αλφόνσο Ντέιβις Συνολικές προσπάθειες στην εστία 1+ (3,00)

Δημήτρης Ρήγας

Βέλγιο - Καναδάς Τζόναθαν Ντέιβιντ να σκοράρει (3,95)

Θάνος Τσαλουχίδης

Μαρόκο - Κροατία Καταλογισμός πέναλτι (2.95)

Γιώργος Χρονόπουλος

Ισπανία - Κόστα Ρίκα Over 2,5 Κάρτες Κόστα Ρίκα (2,32)

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.