Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Λαμία: Επέστρεψε κι επίσημα ο Βασιλαντωνόπουλος

Λαμία: Επέστρεψε κι επίσημα ο Βασιλαντωνόπουλος

Συντάκτης: Δημήτρης Ρήγας
Δημήτρης Ρήγας
22/11/2022 19:19
Ξανά με τη φανέλα της Λαμίας θα αγωνίζεται από τον προσεχή Γενάρη ο Σταύρος Βασιλαντωνόπουλος, με την ομάδα της Φθιώτιδας να ανακοινώνει την επιστροφή του.

Ο 30χρονος δεξιός μπακ έμεινε ελεύθερος από τον Ατρόμητο και γύρισε στη Λαμία, στην οποία είχε παίξει και τη διετία 2017-19, με τη μορφή δανεισμού τότε από την ΑΕΚ.

Ακολούθησε το πέρασμά του από την πολωνική Γκόρνικ Ζάμπρζε και στη συνέχεια μετακόμισε στον Ατρόμητο.

Η ομάδα του Περιστερίου τον άφησε ελεύθερο και η ομάδα της Φθιώτιδας έκανε γρήγορα την κίνησή της και τον απέκτησε ξανά.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η ΠΑΕ ΠΑΣ ΛΑΜΙΑ 1964 βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την επιστροφή στην ομάδα μας του ποδοσφαιριστή, Σταύρου Βασιλαντωνόπουλου.

Ο 30χρονος δεξιός μπακ ο οποίος έμεινε ελεύθερος το καλοκαίρι από τον Ατρόμητο είχε αγωνιστεί ξανά στην ομάδα μας την διετία 2017-2019, με την οποία τότε είχε σημειώσει 67 συμμετοχές με 3 γκολ και 7 ασίστ.

Τον καλωσορίζουμε ξανά στην ομάδα μας και του ευχόμαστε να έχει υγεία και πολλές επιτυχίες».

Στις πρώτες του δηλώσεις επισήμανε:

Επιστροφή για μένα σε ένα πολύ γνώριμο και οικείο περιβάλλον και ταυτόχρονα μια νέα αρχή για την ομάδα. Δεν χρειάζονται πολλά λόγια, από εδώ και πέρα μόνο πράξεις και όλοι μαζί να επιτύχουμε τους στόχους που έχουμε θέσει.


Photo credits: lamiafc.gr

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.