Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Σάντος: «Δεν έχουμε επηρεαστεί από το θέμα του Ρονάλντο, όνειρο να παλέψουμε για τον τίτλο»

Σάντος: «Δεν έχουμε επηρεαστεί από το θέμα του Ρονάλντο, όνειρο να παλέψουμε για τον τίτλο»

Συντάκτης: Δημήτρης Ρήγας
Δημήτρης Ρήγας
23/11/2022 19:30
Ο Φερνάντο Σάντος σχολίασε την κατάσταση της Πορτογαλίας, μία ημέρα πριν την πρεμιέρα απέναντι στην Γκάνα (24/11, 18.00) στο Παγκόσμιο Κύπελλο του Κατάρ.

Ο έμπειρος προπονητής υποστήριξε ότι θεωρεί πως η ομάδα του δεν έχει επηρεαστεί από το... σίριαλ της λύσης της συνεργασίας του Κριστιάνο Ρονάλντο με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και παράλληλα υπογράμμισε ότι το όνειρο όλων είναι να παλέψει η εθνική ομάδα της χώρας της Ιβηρικής Χερσονήσου για την κατάκτηση του τροπαίου.

Χαρακτηριστικά ήταν τα λόγια του:

Δεν πιστεύω ότι έχουμε επηρεαστεί, είναι ένα θέμα για το οποίο δεν έχουμε καν μιλήσει. Το σημαντικό είναι πως οι παίκτες έχουν όλοι τους καλή διάθεση.

Το να κερδίσεις μία τέτοια διοργάνωση είναι δύσκολο για οποιαδήποτε ομάδα, αρκεί να κοιτάξετε τα πρώτα ματς. Σε κάθε διοργάνωση το πρώτο ματς είναι πολύ σημαντικό αλλά εμείς αναδειχτήκαμε πρωταθλητές Ευρώπης έχοντας φέρει ισοπαλία στα τρία πρώτα ματς.

Η Γκάνα είναι μία σούπερ οργανωμένη ομάδα, πολύ γρήγορη στο παιχνίδι μετάβασης και με παίκτες υψηλής ταχύτητας. Γνωρίζουμε τον αντίπαλο και τον σεβόμαστε αλλά ξέρουμε τους εαυτούς μας.

Έχουμε ένα όνειρο, που είναι να παλέψουμε για τον τίτλο. Δεν είμαστε ματαιόδοξοι αλλά έχουμε εμπιστοσύνη στις δυνάμεις μας.

Ένα παιχνίδι δεν είναι αρκετό για να αλλάξει την αντίληψή μου, ήρθαν οκτώ με εννέα ομάδες στο Κατάρ με στόχο να κατακτήσουν το τρόπαιο.

Δεν πιστεύω για παράδειγμα ότι η Αργεντινή σταμάτησε να είναι μέσα στα φαβορί επειδή έχασε το πρώτο της παιχνίδι.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.