Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Μουντιάλ 2022: Ρονάλντο - Νεϊμάρ σε ενισχυμένη απόδοση και σούπερ πρόκληση στο World Challenge!

Μουντιάλ 2022: Ρονάλντο - Νεϊμάρ σε ενισχυμένη απόδοση και σούπερ πρόκληση στο World Challenge!

Συντάκτης: Agones team
Agones team
24/11/2022 10:54
Τα μεγάλα αστέρια του διεθνούς ποδοσφαίρου κάνουν πρεμιέρα στο Μουντιάλ 2022 και το Pamestoixima.gr σε περιμένει με ενισχυμένες αποδόσεις και World Challenge!

Ήρθε η ώρα να μπουν μεγάλα ονόματα στο γήπεδο. Κριστιάνο Ρονάλντο και Νεϊμάρ κάνουν την πρώτη τους εμφάνιση στο Μουντιάλ 2022 κι όλα τα βλέμματα είναι στραμμένα πάνω τους, για πολλούς λόγους.Ελβετία - Καμερούν, Ουρουγουάη - Κορέα, Πορτογαλία - Γκάνα, Βραζιλία - Σερβία με ενισχυμένες αποδόσεις στο Τελικό Αποτέλεσμα κι Επιστροφή Χρημάτων στο 0-0 (στην αγορά πρώτο σκόρερ)*.

Μουντιάλ 2022 με Ρονάλντο και Νεϊμάρ στο 4.75

Το ενδιαφέρον για τα δύο «βαριά» ονόματα μεγάλο. Από τη μία, οΚριστιάνο Ρονάλντο, ο οποίος αποτελεί παρελθόν από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, κι ως αρχηγός της Πορτογαλίας, θέλει να την οδηγήσει σε έναν ακόμα θρίαμβο, στο τελευταίο του Παγκόσμιο Κύπελλο.

Από την άλλη, ο Νεϊμάρ έρχεται «καυτός» από την Παρί Σεν Ζερμέν (11 γκολ, 9 ασίστ σε 9 παιχνίδια) και θέλει να πάει τη Βραζιλία ακόμα πιο ψηλά από τα προημιτελικά του 2018.

Ο “CR7” αντιμετωπίζει την Γκάνα σήμερα στις 18:00, ενώ ο Βραζιλιάνος την Σερβία στο μεγάλο ματς των 21:00. Κι οι δύο βρίσκονται σε ενισχυμένη απόδοση (4.75).

Το Παγκόσμιο είναι εκεί, η εμπειρία όμως εδώ! Και στο Pamestoixima.gr θα βρεις δυνατές αποδόσεις και αμέτρητες στοιχηματικές επιλογές για το Παγκόσμιο Κύπελλο! World Challenge στο Pamestoixima.gr με νέες αποστολές για το Μουντιάλ 2022!

Στο Παγκόσμιο Κύπελλο κάθε ομάδα είναι... on a mission! Και με το νέο αποκλειστικό παιχνίδι του Pamestoixima.gr, το World Challenge, μπορείς να είσαι κι εσύ!

Η δράση συνεχίζεται και σήμερα με μοναδικές καθημερινές δοκιμασίες*, που μπορείς να τις ολοκληρώσεις είτε μόνος, είτε με την παρέα σου, ώστε να μαζέψετε όσους περισσότερους βαθμούς μπορείτε και να ανεβείτε στην κορυφή της κατάταξης. Το World Challenge είναι εδώ και υπόσχεται μεγάλες συγκινήσεις. Έπαθλα* μεγάλης αξίας και σούπερ δώρα σας περιμένουν, ειδικά αν φτάσετε μέχρι τον τερματισμό!

World Challenge με Καθημερινές Προσφορές* και Μοναδικά Έπαθλα! Μόνο στο pamestoixima.gr

Προσφορά* χωρίς κατάθεση στο Pamestoixima.gr για το Παγκόσμιο Κύπελλο

Το Παγκόσμιο Κύπελλο αρχίζει και το Pamestoixima.gr σε περιμένει με πληθώρα αναμετρήσεων και στοιχηματικών επιλογών, όπως και με σούπερ προσφορά* χωρίς κατάθεση! Το Μουντιάλ 2022 είναι εδώ και παίζεται με μια μοναδική προσφορά* εντελώς δωρεάν στο Pamestoixima.gr!

Προσφορά* Παγκοσμίου επιπέδου! Δωρεάν - Χωρίς Κατάθεση

Όλους τους αγώνες του Παγκοσμίου τους ζεις παραπάνω στο Pamestoixima.gr με σούπερ ενισχυμένες* αποδόσεις στο τελικό αποτέλεσμα, Επιστροφή Χρημάτων* στο 0-0 (στην αγορά πρώτος σκόρερ), Bet Builder*, Boost Νίκης* και Παρά 1*!Περισσότερες πληροφορίες για τις προσφορές* και όλες τις καθημερινές ενισχυμένες αποδόσεις μπορείς να βρεις στο Pamestoixima.gr.

*Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις. Οι αποδόσεις ενδέχεται να αλλάξουν.

*Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις. Οι αποδόσεις ενδέχεται να αλλάξουν.
«21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | ΓΡΑΜΜΗ
ΣΤΗΡΙΞΗΣ: 1114| Παίξε Υπεύθυνα |».