Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

bwin - Penalty Shootout: Καθημερινά €1.000 μετρητά, εγγυημένα*!

bwin - Penalty Shootout: Καθημερινά €1.000 μετρητά, εγγυημένα*!

Συντάκτης: Agones team
Agones team
27/11/2022 00:02
Το ντέρμπι της Ισπανίας με την Γερμανία στον 5 ο όμιλο του Παγκόσμιου Κυπέλλου, ξεχωρίζει από το σημερινό πρόγραμμα της διοργάνωσης.

bwin - Σούπερ έπαθλα* στα World Cup Challenges!

Ευρωπαϊκό ντέρμπι

Πολλοί ήταν εκείνοι που στον 5 ο όμιλο, περίμεναν την 2 η αγωνιστική σκεπτόμενοι, ότι το αποτέλεσμα του Ισπανία – Γερμανία θα επηρέαζε την κατάταξη, αναφορικά με την ομάδα που θα καταλάμβανε την 1 η θέση. Ωστόσο η απροσδόκητη ήττα και μάλιστα με ανατροπή της «νασιονάλμανσαφτ» από την Ιαπωνία, φέρνει με την πλάτη στον… τοίχο τους παίκτες του Χάνσι Φλικ, όσον αφορά τη συνέχεια τους στη διοργάνωση! Η «φούρια ρόχα» φρόντισε να διαλύσει με 7-0 την Κόστα Ρίκα και πλέον να χρειάζεται ένα «τρίποντο», στα δύο εναπομείναντα ματς. Οι Ιάπωνες κόντρα στην ομάδα από την Κεντρική Αμερική, έχουν τη μεγάλη ευκαιρία να κάνουν το 2x2 και ν’ «αγκαλιάσουν» την πρόκριση.bwin - Κάθε μέρα €1.000 μετρητά, εγγυημένα* στο Penalty Shootout!

Όλα «ανοικτά»

Συνέχεια με τα παιχνίδια του 6 ου ομίλου. Στις 15:00 το Βέλγιο αντιμετωπίζει το Μαρόκο, ενώ τρεις ώρες αργότερα η Κροατία τον Καναδά. Οι «κόκκινοι διάβολοι» παρουσιάζοντας κακή εικόνα στο πρώτο ματς με τους Καναδούς, πήραν τους τρεις βαθμούς, ωστόσο δεν… έπεισαν με την παρουσία τους. Το Μαρόκο έχει στόχο να εκμεταλλευτεί αυτή τη συγκυρία και να επικρατήσει της 2 ης καλύτερης ομάδας στην παγκόσμια κατάταξη! Οι Κροάτες κι εκείνοι δεν «έπιασαν» τα γνωστά στάνταρ απόδοσης στην πρεμιέρας τους. Έμειναν στο 0-0 με τους Μαροκινούς και η ομάδα του Καναδά που καταγράφει… άλματα προόδου τα τελευταία χρόνια, έχει μία πρώτης τάξεως ευκαιρία για να κάνει την έκπληξη. Μία ακόμα στο Παγκόσμιο Κύπελλο, μετά τα αποτελέσματα που είδαμε να διαμορφώνονται στην 1 η αγωνιστική του τουρνουά.

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 1114 | Υπεύθυνο Παιχνίδι | *Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις