Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Μουντιάλ 2022: Ενισχυμένες αποδόσεις στο Ισπανία - Γερμανία και σούπερ World Challenge!

Μουντιάλ 2022: Ενισχυμένες αποδόσεις στο Ισπανία - Γερμανία και σούπερ World Challenge!

Συντάκτης: Agones team
Agones team
27/11/2022 00:02
Η αγωνιστική δράση του Μουντιάλ 2022 συνεχίζεται και το Pamestoixima.gr σε περιμένει με ενισχυμένες αποδόσεις και νέα δοκιμασία στο World Challenge.

Συναρπαστικό το πρόγραμμα και σήμερα, με αποκορύφωμα το μεγάλο ματς μεταξύ Ισπανίας και Γερμανίας. Ιαπωνία - Κόστα Ρίκα, Βέλγιο - Μαρόκο και Κροατία - Καναδάς συμπληρώνουν το μενού και αναμένονται για ακόμα μία αγωνιστική ημέρα συναρπαστικά πράγματα.Ιαπωνία - Κόστα Ρίκα, Βέλγιο - Μαρόκο, Κροατία - Καναδάς, Ισπανία - Γερμανία με ενισχυμένες αποδόσεις στο Τελικό Αποτέλεσμα κι Επιστροφή Χρημάτων στο 0-0 (στην αγορά πρώτο σκόρερ)*.

Ιαπωνία - Κόστα Ρίκα, Βέλγιο - Μαρόκο, Κροατία - Καναδάς, Ισπανία - Γερμανία με ενισχυμένες αποδόσεις στο Τελικό Αποτέλεσμα κι Επιστροφή Χρημάτων στο 0-0 (στην αγορά πρώτο σκόρερ)*.

Μουντιάλ 2022 με ενισχυμένες αποδόσεις στο Ισπανία - Γερμανία


Ματσάρα στο prime time του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2022, καθώς στις 21:00 η Ισπανία θα «συγκρουστεί» με τη Γερμανία, σε ένα από τα μεγάλα παιχνίδια που θα δούμε στην κορυφαία διοργάνωση του Κατάρ.

Ενισχυμένες αποδόσεις σε περιμένουν στο Pamestoixima.gr, όχι μόνο για το ντέρμπι, αλλά για όλους τους αγώνες της ημέρας και για τους παίκτες που αναμένεται να «λάμψουν».

Το Παγκόσμιο είναι εκεί, η εμπειρία όμως εδώ! Και στο Pamestoixima.gr θα βρεις δυνατές αποδόσεις και αμέτρητες στοιχηματικές επιλογές για το Παγκόσμιο Κύπελλο!

Στο Παγκόσμιο Κύπελλο κάθε ομάδα είναι... on a mission! Και με το νέο αποκλειστικό παιχνίδι του Pamestoixima.gr, το World Challenge, μπορείς να είσαι κι εσύ! Η δράση συνεχίζεται και σήμερα με μια μοναδική δοκιμασία να σε περιμένει για ένα από τα παιχνίδια της ημέρας!

Oι σούπερ δοκιμασίες σε περιμένουν καθημερινά και μπορείς να τις ολοκληρώσεις είτε μόνος, είτε με την παρέα σου, ώστε να μαζέψετε όσους περισσότερους βαθμούς μπορείτε και να ανεβείτε στην κορυφή της κατάταξης.

Το World Challenge είναι εδώ και υπόσχεται μεγάλες συγκινήσεις. Έπαθλα μεγάλης αξίας και σούπερ δώρα σας περιμένουν, ειδικά αν φτάσετε μέχρι τον τερματισμό! World Challenge με Καθημερινές Προσφορές* και Μοναδικά Έπαθλα! Μόνο στο pamestoixima.gr

Προσφορά* χωρίς κατάθεση στο Pamestoixima.gr για το Παγκόσμιο Κύπελλο

Το Παγκόσμιο Κύπελλο είναι εδώ και το Pamestoixima.gr σε περιμένει με πληθώρα αναμετρήσεων και στοιχηματικών επιλογών, όπως και με σούπερ προσφορά* χωρίς κατάθεση! Το Μουντιάλ 2022 είναι εδώ και παίζεται με μια μοναδική προσφορά* εντελώς δωρεάν στο Pamestoixima.gr!

Προσφορά* Παγκοσμίου επιπέδου! Δωρεάν - Χωρίς Κατάθεση

Όλους τους αγώνες του Παγκοσμίου τους ζεις παραπάνω στο Pamestoixima.gr με σούπερ ενισχυμένες* αποδόσεις στο τελικό αποτέλεσμα, Επιστροφή Χρημάτων* στο 0-0 (στην αγορά πρώτος σκόρερ), Bet Builder*, Boost Νίκης* και Παρά 1*!Περισσότερες πληροφορίες για τις προσφορές* και όλες τις καθημερινές ενισχυμένες αποδόσεις μπορείς να βρεις στο Pamestoixima.gr.

*Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις. Οι αποδόσεις ενδέχεται να αλλάξουν.
«21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | ΓΡΑΜΜΗ
ΣΤΗΡΙΞΗΣ: 1114| Παίξε Υπεύθυνα |».