Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Sportingbet – Go for Goal: Σούπερ έπαθλα* στο Παγκόσμιο Κύπελλο!

Sportingbet – Go for Goal: Σούπερ έπαθλα* στο Παγκόσμιο Κύπελλο!

Συντάκτης: Agones team
Agones team
27/11/2022 00:02
Το ντέρμπι του 5 ου ομίλου ανάμεσα στην Ισπανία και την Γερμάνια στις 21:00, ξεχωρίζει από σημερινούς αγώνες της 2 ης αγωνιστικής του Παγκόσμιου Κυπέλλου. Στις 12:00, το Ιαπωνία – Κόστα Ρίκα και στις 15:00 το Βέλγιο - Μαρόκο. Στις 18:00, Κροατία και Καναδάς θα αναζητήσουν το «τρίποντο» για να μείνουν στο… παιχνίδι της πρόκρισης των νοκ – άουτ της διοργάνωσης.

Sportingbet – Μοναδικά έπαθλα* στο World Cup Stamps!

Ευρώ... ντέρμπιΣπουδαία αναμέτρηση αναμένεται να διεξαχθεί στην Αλ Κορ, όπου Ισπανία και Γερμανία θα «μονομαχήσουν» με… φόντο την πρόκριση τους στην επόμενη φάση του Μουντιάλ. Η «φούρια ρόχα» με τα επτά γκολ που σημείωσε κόντρα την Κόστα Ρίκα είναι το απόλυτο φαβορί για την 1η θέση του 5ου ομίλου. Ακόμα κι αν ηττηθεί θα έχει πλεονέκτημα στην ισοβαθμία. Μοναδική περίπτωση να προσπεράσει η Γερμανία είναι να επικρατήσει με οκτώ γκολ διαφορά. Μοναδικό σενάριο στο οποίο η Γερμανία θα παραμείνει ρεαλιστικά ζωντανή στην 3η αγωνιστική είναι να νικήσει τους Ισπανούς και να μην νικήσει η Ιαπωνία την Κόστα Ρίκα.

Sportingbet – Καθημερινά έπαθλα* στο Παγκόσμιο Κύπελλου με το Go for Goal!

Τον πρώτο λόγο οι Ιάπωνες!

Η ευχάριστη έκπληξη του 5 ου ομίλου αποδείχθηκε η Ιαπωνία, που θέλει να διπλασιάσει τις
νίκες της κόντρα στην Κόστα Ρίκα και να πάρει το… εισιτήριο για τα νοκ – άουτ του Μουντιάλ. Οι «Blue Samurai», μετά τη τεράστια επιτυχία στην πρεμιέρα κόντρα στην Γερμανία, έχουν τον πρώτο λόγο να κατακτήσουν το πολύτιμο «τρίποντο» απέναντι στους «Los Ticos».

Για το 2Χ2

Μπορεί το Βέλγιο να πραγματοποίησε κακή εμφάνιση στην πρεμιέρα των ομίλων κόντρα στον Καναδά, ωστόσο κατάφερε να πάρει τη νίκη. Η ομάδα του Ρομπέρτο Μαρτίνεζ αντιμετωπίζει το Μαρόκο και στόχος της είναι να διπλασιάσει τις νίκες της, που θα της δώσουν την πρόκριση στην επόμενη φάση του Παγκόσμιου Κυπέλλου. Στον αντίποδα, το Μαρόκο μετά την ισοπαλία της πρεμιέρας κόντρα στην Κροατία, θα παραταχτεί στο γήπεδο με μοναδικό αποτέλεσμα τη νίκη, καθώς με ενδεχόμενη ήττα ή ισοπαλία κινδυνεύει να μείνει εκτός από σήμερα.

Ψάχνουν βαθμούς

Τους βαθμούς που θα τους δώσουν προβάδισμα έναντι των αντιπάλων τους ψάχνουν Κροατία και Καναδάς που κοντράρονται στην Αλ Ραγιάν. Αμφότερες, χρειάζονται το «τρίποντο», εφόσον θέλουν να συνεχίσουν στη διοργάνωση, με τους Κροάτες να υπερτερούν σε εμπειρία και τους Καναδούς σε ενθουσιασμό.

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 1114 | Υπεύθυνο Παιχνίδι | *Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις