Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Ανακουφισμένος ο Μέσι: «Είχαμε πολύ άγχος, άσχημες οι προηγούμενες μέρες» (video)

Ανακουφισμένος ο Μέσι: «Είχαμε πολύ άγχος, άσχημες οι προηγούμενες μέρες» (video)

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
27/11/2022 02:41
Ανακουφισμένος για τη νίκη της Αργεντινής απέναντι στο Μεξικό εμφανίστηκε ο Λιονέλ Μέσι, ο οποίος δήλωσε πως οι προηγούμενες μέρες μετά την ήττα από την Σαουδική Αραβία ήταν αρκετά δύσκολες.

Η Αργεντινή επικράτησε με 2-0 του Μεξικού, πήρε τους πρώτους της βαθμούς και έμεινε ζωντανή στη μάχη για την πρόκριση στους «16» του Μουντιάλ.

Ο μεγάλος πρωταγωνιστής του αγώνα, Λιονέλ Μέσι εμφανίστηκε ανακουφισμένος μετά τη νίκη της «αλμπισελέστε», ενώ ξεκαθάρισε πως ο ίδιος και οι συμπαίκτες του δεν έχουν καταφέρει ακόμα τίποτα στο τουρνουά.

Συγκεκριμένα ο Μέσι μίλησε μετά το φινάλε:

Για το παιχνίδι: «Ξέραμε ότι η νίκη εξαρτιόταν από εμάς και έδωσε χαρά σε όλους διότι οι προηγούμενες μέρες ήταν δύσκολες. Είχαμε πολύ άγχος, θέλαμε πραγματικά να αντιστρέψουμε την κατάσταση. Ήταν ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι επειδή το Μεξικό έπαιζε καλά, έχει έναν εξαιρετικό προπονητή και μπορεί να χειριστεί καλά τη μπάλα. Στο πρώτο μέρος παίζαμε με μεγάλη ένταση. Στο δεύτερο ημίχρονο ηρεμήσαμε, προσπαθήσαμε να κυκλοφορήσουμε τη μπάλα προς την εστία τους και καταφέραμε να κάνουμε αυτό που έπρεπε. Η ομάδα έκανε ένα εξαιρετικό παιχνίδι, αυτοί που μπήκαν στο ματς μας βοήθησαν. Αυτός είναι ο τρόπος, όλοι είμαστε σημαντικοί αλλά γίναμε περισσότερο από που είμαστε. Οι παίκτες που ήρθαν από τον πάγκο βοήθησαν. Κάναμε ένα σημαντικό βήμα αλλά γνωρίζουμε ότι απομένει άλλο ένα για να πετύχουμε τον πρώτο μας στόχο. Ακολουθεί η Πολωνία. Πρέπει να διαχειριστούμε τις ακραίες δηλώσεις. Όπως δεν αποκλειστήκαμε μετά την ήττα από το πρώτο ματς έτσι δεν κερδίσαμε το τρόπαιο μετά από την πρώτη νίκη. Θέλουμε να προκριθούμε πρώτα».

Για το κλίμα πριν το ματς με το Μεξικό: «Οι προηγούμενες μέρες μετά την ήττα της πρεμιέρας ήταν άσχημες και διήρκησαν πολύ. Τις ζήσαμε πολύ έντονα. Η κατάσταση ήταν περίπλοκη και ο καθένας το διαχειρίστηκε όπως μπορούσε. Θέλαμε να ανατρέψουμε την κατάσταση. Στο πρώτο ματς για εκατοστά χάσαμε το δεύτερο γκολ. Ξέραμε ότι σήμερα έπρεπε να κερδίσουμε, ότι ένα διαφορετικό Μουντιάλ ξεκινούσε για εμάς και ότι ήμασταν σε θέση να κερδίσουμε. Υπάρχει ευφορία, ήταν αναγκαίο. Μπορούμε να αισθανθούμε πιο άνετα. Μας κόστισε πολύ η ήττα στο πρώτο ματς, έγινε αρκετά νωρίς, πολλά παιδιά αγωνίζονταν για πρώτη φορά σε Μουντιάλ και δεν παίξαμε όπως έπρεπε».

Για τη συνέχεια: «Δεν τα παρατάμε τώρα. Αυτή είναι η κατάσταση. Έχουμε τελικούς μπροστά μας. Δεν μπορούμε να τα παρατήσουμε τώρα. Η ανταπόκριση του κόσμου ήταν υπέροχη. Ξέραμε ότι θα ήταν έτσι και τους δώσαμε χαρά. Ήμασταν για καιρό χέρι-χέρι με τον κόσμο και έχουμε καταφέρει υπέροχα πράγματα».

Για αυτά που γράφονταν για τον τραυματισμό του στον αστράγαλο: «Δεν ξέρω γιατί υπόθηκαν τόσα. Η αλήθεια είναι ότι γράφανε για τον αστράγαλο μου και δεν υπήρξε τίποτα. Μόνο στα τελευταία λεπτά του πρώτου αγώνα ένιωσα λίγο πόνο. Αλλά ήμουν εντάξει, προπονούμουν κανονικά».


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.