Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Το Seri της Stoiximan συνεχίζεται με 1.000.000€*!

Το Seri της Stoiximan συνεχίζεται με 1.000.000€*!

Συντάκτης: Agones team
Agones team
27/11/2022 04:03
Το αγαπημένο Seri, το παιχνίδι διλλημάτων της Stoiximan με δωρεάν* συμμετοχή συνεχίζει να συναρπάζει!

Η αναμονή 4,5 ετών έφτασε στο τέλος της. Το Παγκόσμιο Κύπελλο είναι εδώ και ήδη προσφέρει μεγάλες συγκινήσεις στα γήπεδα του Κατάρ, αλλά και... εκτός χάρη στο αγαπημένο Seri της Stoiximan!

Η σέντρα την περασμένη Κυριακή συνοδεύτηκε από την έναρξη του Seri του παιχνιδιού προβλέψεων της Stoiximan! Μπάλα, παιχνίδι και σωστές προβλέψεις, είναι η συνταγή που μπορεί να χαρίσει έως 1.000.000€ μετρητά εντελώς δωρεάν* στη διάρκεια του Μουντιάλ, μαζί με χρηματικά έπαθλα για μια σειρά από νικητές που θα έχουν τις περισσότερες νίκες!

Πώς παίζεται το Seri

Στο συναρπαστικό αυτό παιχνίδι της Stoiximan καλείσαι να προβλέψεις σωστά μία σειρά από ενδεχόμενα που παρουσιάζονται, με στόχο να πραγματοποιήσεις το μεγαλύτερο Seri επιτυχημένων προβλέψεων απαντώντας σε ερωτήσεις για κάθε αγώνα.

Κάθε αναμέτρηση θα περιλαμβάνει μια σειρά από διλήμματα με δύο απαντήσεις. Για παράδειγμα στο Κατάρ-Εκουαδόρ θα σκοράρουν και οι 2 ομάδες (Ναι ή Όχι;). Η’ στο Αγγλία-Ιράν, θα κερδίσει το 1ο ημίχρονο η Αγγλία (Ναι ή Όχι;).

Κάθε σωστή απάντηση αυξάνει το Seri σου, ενώ αν φτάσεις το Seri των 31 σωστών προβλέψεων κερδίζεις το Μεγάλο Έπαθλο!

Αν η πρόβλεψή σου είναι λανθασμένη, το τρέχον Seri σου μηδενίζεται. Μην ανησυχείς όμως, το Max Seri σου παραμένει και είναι αυτό που θα ορίζει την κατάταξή σου στη βαθμολογία! Μην ξεχνάς: Οι 4.000 πρώτοι στην κατάταξη με τα καλύτερα Seri θα κερδίσουν χρηματικά έπαθλα, με την 1η θέση να δίνει 30.000€!

*Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις