Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Μουντιάλ 2022: Μυρίζει «μπαρούτι» στο Βέλγιο, ο Λουκάκου απέτρεψε άγριο επεισόδιο μεταξύ συμπαικτών του

Μουντιάλ 2022: Μυρίζει «μπαρούτι» στο Βέλγιο, ο Λουκάκου απέτρεψε άγριο επεισόδιο μεταξύ συμπαικτών του

Συντάκτης: Δημήτρης Ρήγας
Δημήτρης Ρήγας
29/11/2022 15:18
Μόνο καλό δεν είναι το κλίμα στο Βέλγιο, δύο ημέρες πριν το κρίσιμο ματς με την Κροατία (1/12) στο οποίο θα κριθεί η πρόκριση στην επόμενη φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου του Κατάρ.

Κι αυτό διότι οι σχέσεις μεταξύ των παικτών παραμένουν κάκιστες και παραλίγο να ξεφύγει ολοκληρωτικά η κατάσταση, λίγο μετά τη «σφαλιάρα» από το Μαρόκο.

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει ο Τύπος της χώρας, ο Εντέν Αζάρ, ο Κέβιν Ντε Μπρόινε και ο Γιαν Βερτόνγκεν είχαν έντονη συνομιλία και παραλίγο να έρθουν στα χέρια.

Τότε επενέβη ο Ρομέλου Λουκάκου ο οποίος ήταν και ο άνθρωπος που απέτρεψε το συμβάν.

Ωστόσο τα αποδυτήρια έχουν χαθεί εδώ και καιρό από τον κόουτς Μαρτίνεθ, καθώς σύμφωνα με τα όσα αναφέρονται, το κλίμα στους «κόκκινους διαβόλους» δεν είναι καθόλου καλό.

Δεν ήταν τυχαίες άλλωστε οι δηλώσεις του Ντε Μπρόινε ο οποίος υποστήριξε ότι δεν μπορεί η ομάδα να πάρει το τρόπαιο, με τον ίδιο να μην μιλάει με τον Κουρτουά, εξαιτίας ενός παλιού τους καυγά!

Ο Βερτόνγκεν είχε απαντήσει δημόσια μετά την ήττα από το Μαρόκο ότι «οι επιθετικοί είναι γερασμένοι» και πιθανότατα αυτή ήταν και η αφορμή της σύρραξης η οποία αποφεύχθηκε την τελευταία στιγμή.

Μέσα σ' όλα φαίνεται ότι κάκιστες είναι και οι σχέσεις του Ρομέλου Λουκάκου με τον Μπατσουαγί ο οποίος τον αντικατέστησε στις δύο πρώτες αναμετρήσεις.

Ωστόσο δεν είναι το τελευταίο δίδυμο που δεν... χωνεύεται, καθώς το ίδιο ισχύει και για τους Αζάρ-Τροσάρ!

Κι όλα αυτά, με τον προπονητή Ρομπέρτο Μαρτίνεθ να μην έχει την παραμικρή επιρροή και να έχει χάσει εντελώς την... μπάλα.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.