Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Μουντιάλ 2022: Τούρκος σπίκερ απολύθηκε επειδή ανέφερε το όνομα του Χακάν Σουκούρ στον «αέρα»

Μουντιάλ 2022: Τούρκος σπίκερ απολύθηκε επειδή ανέφερε το όνομα του Χακάν Σουκούρ στον «αέρα»

Συντάκτης: Γιώργος Χρονόπουλος
Γιώργος Χρονόπουλος
2/12/2022 16:23
Με άμεση απόλυση «τιμωρήθηκε» ένας Τούρκος δημοσιογράφος που τόλμησε να αναφέρει το όνομα του «θρύλου» του ποδοσφαίρου της γειτονικής χώρας, Χακάν Σουκούρ, στον «αέρα» της κρατικής τηλεόρασης.

Ο Αλπέρ Μπακιρτσιγκίλ, στην μετάδοση του αγώνα Μαρόκο - Καναδάς (2-1) για το κρατικό κανάλι TRT, έκανε το... λάθος μετά το γκολ του Ζίγες στο 4’ να αναφέρει πως το γρηγορότερο τέρμα στην ιστορία των Μουντιάλ ανήκει από το 2002 στον Τούρκο παλαίμαχο φορ, που είχε ανοίξει το σκορ στα 11 δευτερόλεπτα στον μικρό τελικό κόντρα στην Νότια Κορέα.

Ο δημοσιογράφος φαίνεται πως απολύθηκε πριν καν τελειώσει ο αγώνας, αφού στο ημίχρονο αντικαταστάθηκε από συνάδελφό του στην περιγραφή του αγώνα, ενώ ο ίδιος με ανάρτησή του στο Twitter ενημέρωσε πως αποχωρεί από τον σταθμό, χωρίς να δώσει λεπτομέρειες.

Ο Χακάν Σουκούρ, που πλέον ζει «εξόριστος» στις ΗΠΑ, είναι ανεπιθύμητος από το καθεστώς Ερντογάν, αν και υπήρξε ακόμα και βουλευτής του κυβερνώντος κόμματος στην Τουρκία και ουσιαστικά γίνεται προσπάθεια να «διαγραφεί» από την ιστορία ακόμα και του ποδοσφαίρου της χώρας, αφού δεν αναφέρεται ούτε σε σχετικά ντοκιμαντέρ...

Ο Σουκούρ υπήρξε ένας από τους κορυφαίους παίκτες στην ιστορία του τουρκικού ποδοσφαίρου, με 51 γκολ σε 112 συμμετοχές με την εθνική ομάδα και για χρόνια «σημαία» της Γαλατασαράι.


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.