Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

ΟΦΗ: Φιλική ισοπαλία με Άντερλεχτ (video)

ΟΦΗ: Φιλική ισοπαλία με Άντερλεχτ (video)

Συντάκτης: Agones team
Agones team
3/12/2022 21:33
Ο ΟΦΗ αναδείχθηκε ισόπαλος 1-1 με την Άντερλεχτ σε φιλικό παιχνίδι στο Ηράκλειο, με τους Κρητικούς να προηγούνται στο 8’ με τον Μπαλογιάννη και τους Βέλγους να ισοφαρίζουν στο ξεκίνημα της επανάληψης με τον Ραμάν.

Χωρίς νικητή ολοκληρώθηκε το φιλικό παιχνίδι του ΟΦΗ με την Άντερλεχτ στο Ηράκλειο. Οι δύο ομάδες αναδείχθηκαν ισόπαλες 1-1, έχοντας ευκαιρία να ξεμουδιάσουν μετά τη μεγάλη αγωνιστική απραξία λόγω του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Ο Βάλντας Νταμπράουσκας παρέταξε την ομάδα με 3-5-2 και τον Μανδά κάτω από τα δοκάρια, ενώ τριάδα των στόπερ αποτελούσαν οι Γιοχού, Βούρος, Πασαλίδης. Στα δύο άκρα έπαιξαν οι Λάρσον, Μαρινάκης, στην μεσαία γραμμή οι Ντιουσέ, Μεγιάδο και Μπαλογιάννης, ενώ Ντίκο και Τζου αποτελούν το επιθετικό δίδυμο.

Οι Βέλγοι μπήκαν καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο και απείλησαν πρώτοι στο 3’ με σουτ του Ράμαν που έδιωξε δύσκολα σε κόρνερ ο Μανδάς. Ο ΟΦΗ από την πλευρά του επιχειρούσε να επιτεθεί από την πλευρά του Λάρσον και από δική του προσπάθεια προέκυψε το γκολ των Κρητικών στο 8ο λεπτό. Ο Σουηδός επιχείρησε σουτ από τα δεξιά, με τον γκολκίπερ της Άντερλεχτ να αποκρούει, ωστόσο η μπάλα έφτασε στον Μπαλογιάννη και αυτός με σουτ εντός περιοχής την έστειλε στα δίχτυα. Η συνέχεια του αγώνα κύλησε χωρίς κάτι ιδιαίτερο, με τις δύο ομάδες να μην μπορούσαν να δημιουργήσουν επικίνδυνες προϋποθέσεις και το 1-0 να μένει φυσιολογικά ως το ημίχρονο.

Στην επανάληψη η Άντερλεχτ μπήκε πιο δυνατά και ισοφάρισε στο 49’ με τον Ραμάν. Ο Βέλγος επιθετικός βγήκε στην πλάτη της άμυνας μετά από ψηλοκρεμαστή πάσα του Στίβενς και με εξαιρετική εκτέλεση ισοφάρισε σε 1-1. Στη συνέχεια ο ρυθμός έπεσε αισθητά, με τις δύο ομάδες να εμφανίζονται επηρεασμένες από τις πολλές αλλαγές. Ο ΟΦΗ ήταν αυτός που έφτασε πιο κοντά σε δεύτερο γκολ όταν στο 75’ ο Μαρινάκης έκλεψε τη μπάλα και βγήκε σε τετ-α-τετ, αλλά ο τερματοφύλακας της Άντερλεχτ απέκρουσε με το πόδι, κρατώντας το 1-1 ως το τέλος.

ΟΦΗ: Μανδάς (46' Στίβενς), Βούρος (46' Διαμαντής), Γιοχού (72' Αποστολάκης), Πασαλίδης, Λάρσον (65' Καμάου), Μεγιάδο (46' Στάικος), Μπαλογιάννης, Ντιουσέ (80' Φαλατάχ), Μαρινάκης, Ντίκο (65' Μπουζούκης), Τζου (77' Μπιφουμά).

Άντερλεχτ: Βερμπρούγκεν, Ανγκούλο, Άρνσταντ, Ασιμέρου, Μπουτέρα, Ντελκρουά, Μουρίλο, Ράμαν, Ρεφαέλοβ, Σαντίκι, Τρεμπέλ


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.