Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Μέσι: «Κάναμε ένα ακόμα βήμα και τώρα ακολουθεί ένα δύσκολο»

Μέσι: «Κάναμε ένα ακόμα βήμα και τώρα ακολουθεί ένα δύσκολο»

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
4/12/2022 02:17
Ο Λιονέλ Μέσι ήταν χαρούμενος για τη νίκη-πρόκριση της Αργεντινής απέναντι στην Αυστραλία, δηλώνοντας πως η ομάδα του έκανε ένα ακόμα βήμα αλλά ακολουθεί ένα δύσκολο, αναφερόμενος στην Ολλανδία.

Η Αργεντινή επικράτησε με το αγχωτικό 2-1 της Αυστραλίας και προκρίθηκε στα προημιτελικά του Μουντιάλ, όπου θα αντιμετωπίσει την Ολλανδία.

Το δρόμο προς τη νίκη άνοιξε ο Λιονέλ Μέσι, ο οποίος σκόραρε το πρώτο του γκολ σε νοκ-άουτ φάση Μουντιάλ στην 1000η επαγγελματική του εμφάνιση. Μετά το φινάλε του αγώνα, ο αρχηγός της «αλμπισελέστε» δήλωσε στην μεικτή ζώνη για την πρόκριση:

«Το ματς έγινε περίπλοκο με το γκολ που δεχτήκαμε διότι μέχρι εκείνο το σημείο το ελέγχαμε και μπορούμε να επεκτείνουμε το σκορ. Στην τελευταία φάση υποφέραμε με την αίσθηση ότι ήταν το τελευταίο λεπτό και έκαναν επίθεση. Αλλά περάσαμε και αυτό είναι το σημαντικό. Πρέπει να συνεχίσουμε ενωμένοι, κάναμε ένα ακόμα βήμα και τώρα μας περιμένει ένα δύσκολο», δήλωσε και πρόσθεσε για το ματς: «Ήταν δύσκολο παιχνίδι, δύσκολη μέρα. Είχαμε πολύ λίγο χρόνο να ξεκουραστούμε. Ήμασταν κουρασμένοι και δεν αποθεραπευτήκαμε καλά. Ήταν ένα ματς που πήγε στη δύναμη».

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.