Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός με ενισχυμένες αποδόσεις και 0% γκανιότα*

Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός με ενισχυμένες αποδόσεις και 0% γκανιότα*

Συντάκτης: Agones team
Agones team
5/12/2022 14:38
Απόψε υπάρχει ένα μικρό… pause στο Μουντιάλ, αφού στις 19:15 δεσπόζει το ντέρμπι «αιωνίων» στο ΣΕΦ, για την 8η αγωνιστική της Basket League!

Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός θα κονταροχτυπηθούν στην πρώτη φετινή μονομαχία για την Basket League. Ο νικητής θα αποκτήσει το πρώτο «μαξιλαράκι» για την κατάκτηση της κορυφής στην κανονική διάρκειας της σεζόν. Ειδικά για τους «ερυθρόλευκους», σε περίπτωση νίκης το πλεονέκτημα έδρας θα είναι σχεδόν βέβαιο, διότι είναι ήδη μία νίκη πάνω από τους «πράσινους».Οι «ερυθρόλευκοι» του Γιώργου Μπαρτζώκα με 7-0 οδηγούν την κούρσα στη βαθμολογία και φιλοδοξούν να εκμεταλλευτούν τον παράγοντα της έδρας τους. Οι πρωταθλητές στηρίζουν πολλά στις επιδόσεις του Σάσα Βεζένκοφ, ο οποίος πρωταγωνιστεί εντός και εκτός συνόρων. Στην περιφέρεια οι Γουόκαπ, Σλούκας, ΜακΚίσικ και Λαρεντζάκης συνθέτουν μια εκρηκτική τετράδα, που είναι ικανή να διαλύσει οποιαδήποτε άμυνα στην καλή της ημέρα.

Παίκτης «κλειδί» στη ρακέτα είναι ο Μουσταφά Φαλ, που με αντίπαλο τον Γιώργο Παπαγιάννη υπόσχεται για ακόμα μια φορά επικές μάχες στο «ζωγραφιστό». Ο Ολυμπιακός προέρχεται από ήττα στην Euroleague με την Εφές στην Τουρκία (82-71). Οι Πειραιώτες για τρία δεκάλεπτα κατάφεραν να αποδιοργανώσουν την ομάδα του Αταμάν, όμως στο τελευταίο δεκάλεπτο οι Μίτσιτς, Μπομπουά και Κλάιμπερν έκαναν τη… ζημιά.

Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός 1 (-8,5):1.84 2 (+8,5):1.98


Ο Παναθηναϊκός βρίσκεται στο 5-1 στην Basket League και οι παίκτες του Ντέγιαν Ράντονιτς φιλοδοξούν με μια νίκη στο ΣΕΦ, να επιβεβαιώσουν την ανοδική πορεία που έχουν χαράξει. Οι «πράσινοι» εντός κι εκτός συνόρων έχουν χτίσει θετικό σερί πέντε διαδοχικών νικών. Μάλιστα, στις τρεις σερί νίκες στην Euroleague (Βίρτους, Βιλερμπάν, Ζαλγκίρις) εμφάνισαν εξαιρετική εικόνα σε άμυνα και επίθεση.

Σε καταπληκτική φόρμα βρίσκεται ο Ντέρικ Γουίλιαμς, ενώ ο Ντουέιν Μπέικον έχει προσθέσει στοιχεία που έλειπαν από την επίθεση του «τριφυλλιού». Οι Γουόλτερς, Πονίτκα και Λι, έχουν αποκτήσει ρόλους και γενικότερα σταδιακά η ομάδα έχει βρει την ταυτότητά της. Η μεγάλη απουσία γι’ απόψε είναι αυτή του Μάριους Γκριγκόνις, που είναι εκτός λίστας ελέω τραυματισμού.

Όσον αφορά την ιστορία των μεταξύ τους αναμετρήσεων, τα τελευταία ματς είναι σε «ερυθρόλευκο» φόντο. Πέρσι, σε σύνολο εννέα αναμετρήσεων, ανεξαρτήτως έδρας και διοργάνωσης, ο Ολυμπιακός πανηγύρισε 8 νίκες! Η μοναδική επικράτηση του Παναθηναϊκού ήταν στο πρώτο ματς της σεζόν στην Basket League στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας.

Τα μέλη της Novibet μπορούν καθημερινά να βρουν προσφορές** για τα μεγάλα παιχνίδια και κορυφαίο πρόγραμμα ανταμοιβής**.

Τα ντέρμπι «αιωνίων» όπως θα ήθελες να είναι!

*ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΕΠΙΛΟΓΗ ΝΙΚΗΤΗΣ ΑΓΩΝΑ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΕΝΑΡΞΗ ΣΕ ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ, ΜΕ ΤΗΝ ΕΙΔΙΚΗ ΕΝΔΕΙΞΗ

**ΙΣΧΥΟΥΝ ΟΡΟΙ & ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΙ ΣΤΟ NOVIBET.GR/INFO/OROI

ΟΙ ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ ΕΝΔΕΧΕΤΑΙ ΝΑ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΑΝΑ ΠΑΣΑ ΣΤΙΓΜΗ

21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ:ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.