Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Ποδοσφαιριστής της Τζένοα καταδικάστηκε σε εξαετή φυλάκιση για συμμετοχή σε ομαδικό βιασμό

Ποδοσφαιριστής της Τζένοα καταδικάστηκε σε εξαετή φυλάκιση για συμμετοχή σε ομαδικό βιασμό

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
6/12/2022 20:42
Το δικαστήριο της Σιένας καταδίκασε τον μέσο της Τζένοα, Μανόλο Πορτανόβα σε εξαετή φυλάκιση για συμμετοχή σε ομαδικό βιασμό.

Ποινή εξαετούς φυλάκισης επιβλήθηκε στον Μανόλο Πορτανόβα, ο οποίος κρίθηκε ένοχος από το δικαστήριο της Σιένας για συμμετοχή σε ομαδικό βιασμό.

Ο 22χρονος ποδοσφαιριστής της Τζένοα κατηγορήθηκε ότι βίασε μια 21χρονη φοιτήτρια κατά τη διάρκεια ενός πάρτι στη Σιένα τον Μάιο του 2021 μαζί με τον θείο του Αλέσιο Λανγκέλα και δύο φίλους του, τον Αλεάντρο Καπιέλο, 25, και έναν 17χρονο του οποίου η υπόθεση εξετάζεται από τον Εισαγγελέα Ανηλίκων στη Φλωρεντία.

Όπως αναφέρει η La Repubblica, τόσο ο Πορτανόβα όσο και ο Λανγκέλα ζήτησαν μια γρήγορη δίκη και καταδικάστηκαν σε έξι χρόνια φυλάκισης σήμερα (12/6). Έχουν επίσης διαταχθεί να καταβάλουν αποζημίωση 120.000 ευρώ στο θύμα και την οικογένειά του. Ο Ιταλός μέσος δήλωσε αθώος, ώστε να μπορεί να ασκήσει έφεση κατά της απόφασης.

Ο Πορτανόβα εντάχθηκε στη Τζένοα με μεταγραφή κόστους 10 εκατ. ευρώ από τη Γιουβέντους τον Ιανουάριο του 2021. Προϊόν της ακαδημίας της Λάτσιο και της Γιουβέντους, ο Ιταλός μέσος έχει πραγματοποιήσει 12 εμφανίσεις στη Σέριε B αυτή τη σεζόν, σημειώνοντας ένα γκολ.

Γιος του πρώην αμυντικού της Σέριε A, Ντανιέλε, ο Μανόλο έκανε το ντεμπούτο του στην Σέριε Α με την «Γηραιά Κυρία» το 2019 και έχει πραγματοποιήσει 30 εμφανίσεις στην κορυφαία κατηγορία της Ιταλίας.

Αξιοσημείωτο ότι η είδηση προέκυψε την ημέρα της πρόσληψης του Αλμπέρτο Τζιλαρντίνο στον πάγκο της ομάδας της Γένοβας αντί του Αλξάντερ Μπλεσίν. Ο σύλλογος δεν έχει τοποθετηθεί ακόμα επίσημα για την περίπτωση του Πορτανόβα.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.