Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Παναθηναϊκός – Αρμάνι με ειδικά παικτών και live streaming*

Παναθηναϊκός – Αρμάνι με ειδικά παικτών και live streaming*

Συντάκτης: Agones team
Agones team
8/12/2022 11:57
Θα κάνει νέο βήμα προς την οκτάδα της Euroleague ο Παναθηναϊκός; Η απάντηση θα δοθεί την Πέμπτη το βράδυ στο ΟΑΚΑ (21:00), με τους «πράσινους» να υποδέχονται την ουραγό Αρμάνι Μιλάνο στη 12η στροφή της διοργάνωσης.

Το «τριφύλλι» μπορεί να ηττήθηκε τη Δευτέρα από τον Ολυμπιακό στο ΣΕΦ στο μεγάλο ντέρμπι της Basket League (68-66), όμως έχει βελτιώσει την αγωνιστική του εικόνα και αυτό κρατάει. Εκτός συνόρων τρέχει αήττητο τριών αγώνων, κάτι συνέβη για πρώτη φορά έπειτα από 2 χρόνια και 10 μήνες! Η επικράτηση με τη Ζαλκίρις στο Κάουνας (81-67), διαδέχθηκε τις νίκες με Βιλερμπάν και Βίρτους Μπολόνια, ανεβάζοντας στα ύψη την ψυχολογία.Μάλιστα, το «ροζ φύλλο» απέναντι στους Λιθουανούς έβαλε τον Παναθηναϊκό σε τροχιά οκτάδας (5-6), αφού σκαρφάλωσε στην 9η θέση της βαθμολογίας. Όπως και στο ΣΕΦ έτσι και στο Κάουνας, οι Μπέικον, Γουόλτερς και Λι έδειξαν τις ηγετικές τους ικανότητες, ενώ το γεγονός ότι οι «πράσινοι» παρουσιάζουν σταθερότητα στην άμυνα είναι κάτι που φέρει τη σφραγίδα του Ντέγιαν Ράντονιτς.

Αναφορικά με το τελευταίο, αξίζει να σημειωθεί ότι ο «εξάστερος» σε εκτός έδρας ματς κράτησε τον Ολυμπιακό στους 68 πόντους και τη Ζαλγκίρις στους 67, ενώ στο ΟΑΚΑ η Βιλερμπάν με δυσκολία σκόραρε 58 πόντους!

Παναθηναϊκός – Αρμάνι Μιλάνο 1 (-4,5):1.89 2 (+4,5):1.92


Η Αρμάνι Μιλάνο μοιάζει με πληγωμένο θηρίο και έρχεται στο ΟΑΚΑ με στόχο να βγει από το αδιέξοδο της. Οι Ιταλοί παρότι διαθέτουν υψηλό μπάτζετ, βρίσκονται στην τελευταία θέση της βαθμολογίας (3-8) και είναι η αρνητική έκπληξη της σεζόν. Η ομάδα του Έτορε Μεσίνα προέρχεται από 7 σερί ήττες στην Euroleague και την περασμένη αγωνιστική έχασε και από την Μπασκόνια (78-62).

Αγωνιστικά, παρουσιάζει μεγάλες αδυναμίες σε άμυνα και επίθεση, ενώ και οι τραυματισμοί την έχουν τσακίσει. Οι Ιταλοί αναζητούν λύσεις στον οργανωτικό τομέα, καθώς ο τραυματισμός του Κέβιν Πάνγκος τους αποδιοργάνωσε στα γκαρντ (εκτός για 6 βδομάδες).

Η ιστορία των αναμετρήσεων των δύο ομάδων, προδιαθέτει για ένα ματς θρίλερ. Από το 2018 οι συγκρούσεις των δύο στο ΟΑΚΑ, κρίνονται στις μικρές λεπτομέρειες. Ο Παναθηναϊκός μετράει δύο νίκες (80-72 και 86-83 στην παράταση), ενώ η Αρμάνι έχει «χαμογελάσει» τρεις φορές (83-86, 78-79, 75-76).

Τα μέλη της Novibet μπορούν καθημερινά να βρουν προσφορές* για τα μεγάλα παιχνίδια και κορυφαίο πρόγραμμα ανταμοιβής*.

Οι μάχες της Euroleague όπως θα ήθελες να είναι...

*ΙΣΧΥΟΥΝ ΟΡΟΙ & ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΙ ΣΤΟ NOVIBET.GR/INFO/OROI

ΟΙ ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ ΕΝΔΕΧΕΤΑΙ ΝΑ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΑΝΑ ΠΑΣΑ ΣΤΙΓΜΗ

21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ:ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.