Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

bwin - Penalty Shootout: Καθημερινά €1.000 μετρητά, εγγυημένα*!

bwin - Penalty Shootout: Καθημερινά €1.000 μετρητά, εγγυημένα*!

Συντάκτης: Agones team
Agones team
9/12/2022 00:02
Κροατία – Βραζιλία και Ολλανδία – Αργεντινή είναι οι δύο αναμετρήσεις που «ανοίγουν» το πρόγραμμα των προημιτελικών του Παγκόσμιου Κυπέλλου. Σέντρα στις 17:00 και στις 21:00 αντίστοιχα.

bwin - Κάθε μέρα €1.000 μετρητά, εγγυημένα* στο Penalty Shootout!

Τρίτη και… φαρμακερή;

Μαζί με τη Γαλλία αποτελούν χωρίς αμφιβολία τις πιο «συνεπείς» ομάδες του Παγκόσμιου Κυπέλλου. Ο λόγος για την Βραζιλία που θέλει να επανέλθει στην κορυφή του ποδοσφαιρικού πλανήτη. Ωστόσο για να γίνει αυτό θα πρέπει αρχικά να ξεπεράσει το εμπόδιο της Κροατίας. Οι δύο ομάδες θ’ αναμετρηθούν για τρίτη σε τελική φάση Μουντιάλ. Το 2006 και το 2014 τη νίκη πανηγύρισε η «σελεσάο». Στα θετικά για την Κροατία η δική της παράδοση που τη θέλει όταν προκρίνεται από τους ομίλους, να φτάνει μέσα στην πρώτη τριάδα της διοργάνωσης. Το 1998 κατέλαβε τη τρίτη θέση, ενώ το 2018 υπήρξε φιναλίστ. Δύο γκολ στη διοργάνωση του 2014 κι 1 σε φιλική αναμέτρηση πέτυχε ο Νεϊμάρ σε προηγούμενα ματς με την Κροατία, αριθμό που τον κάνει τον πρώτο σκόρερ στις αναμετρήσεις των δύο ομάδων.bwin– Καθημερινές προσφορές* σε άλλο επίπεδο!

Ντέρμπι με ιστορία

Από το Παγκόσμιο Κύπελλο του 1974 κρατά η… κολόνια ανάμεσα σε Ολλανδία και Αργεντινή. Ένα κλασικό ζευγάρι στην ιστορία των Μουντιάλ, «οράνιε» και «αλμπισελέστε» θα διεκδικήσουν απόψε την πρόκριση στα ημιτελικά. Πιο πρόσφατο ματς που αναμετρήθηκαν οι δύο ομάδες ήταν τον Ιούλιο του 2014. Τότε στη διοργάνωση που φιλοξενήθηκε στην Βραζιλία, οι Αργεντινοί επικράτησαν 4-2 στα πέναλτι. Φλάαρ και Σνέιντερ αστόχησαν για την Ολλανδία που είχε προπονητή και σ’ εκείνο το παιχνίδι τον Λουίς Φαν Γκάαλ. Φυσικά το βάρος για την Αργεντινή «πέφτει» πάνω στον αρχηγό και ηγέτη της Λιονέλ Μέσι. Για τους «οράνιε» το δίδυμο Γκάκπο και Ντεπάι, αναμένεται να… σηκώσει το φορτίο.

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 1114 | Υπεύθυνο Παιχνίδι | *Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις