Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Novileague Παγκόσμιο: Διήμερο προημιτελικών με έπαθλο 44.000€*

Novileague Παγκόσμιο: Διήμερο προημιτελικών με έπαθλο 44.000€*

Συντάκτης: Agones team
Agones team
9/12/2022 12:29
Ο μεγάλος διαγωνισμός της Novibet επέστρεψε ανανεωμένος, σε ρυθμούς Παγκοσμίου και γεμάτος μοναδικά δώρα*!

Με τη Novibet, εσύ κερδίζεις το Παγκόσμιο!

Η Novileague Παγκόσμιο συνεχίζεται με αμείωτους ρυθμούς και ένα διήμερο «φωτιά». Μέχρι στιγμής, ο μεγάλος διαγωνισμός της Novibet έχει μοιράσει περισσότερες από 130.000€* σε μετρητά, ενώ το συνολικό έπαθλο που διανεμήθηκε έως τώρα στα μέλη του ανέρχεται στις 138.815€*!

Οι τελευταίοι μεγάλοι νικητές βρέθηκαν στην αγωνιστική της Δευτέρας. Vi****16 και el****96 έκαναν το «8 στα 8» και καρπώθηκαν από 11.000 ευρώ*! Ωστόσο βρέθηκαν νικητές και στις υπόλοιπες κατηγορίες. Συγκεκριμένα 178 παίκτες απάντησαν σωστά σε 7 ερωτήσεις και κέρδισαν από 5 ευρώ Free Bet, ενώ οι 939 παίκτες που απάντησαν σωστά σε έξι ερωτήσεις πήραν από 10 Free Spins.

Η Novileague Παγκόσμιο συνεχίζεται την Παρασκευή με τους δύο πρώτους προημιτελικούς. Αμφότεροι διαθέτουν φαβορί λάτιν προέλευσης (Βραζιλία, Αργεντινή), αλλά και ευρωπαϊκά αουτσάιντερ με μεγάλη εμπειρία σε αγώνες που «καίνε»!

Οι οκτώ ερωτήσεις που καλούνται να απαντήσουν τα μέλη της Novileague Παγκόσμιο είναι οι εξής:

1. Κροατία-Βραζιλία: Ποιο θα είναι το σκορ του αγώνα;
2. Κροατία-Βραζιλία: Πόσα γκολ θα μπουν στο α' ημίχρονο;
3. Κροατία-Βραζιλία: Σε ποιο λεπτό θα μπει το πρώτο γκολ;
4. Κροατία-Βραζιλία: Ποιος θα σκοράρει το πρώτο γκολ;
5. Ολλανδία-Αργεντινή: Ποιο θα είναι το σκορ του αγώνα;
6. Ολλανδία-Αργεντινή: Ποιο θα είναι το αποτέλεσμα στο α' ημίχρονο;
7. Ολλανδία-Αργεντινή: Πόσα γκολ θα μπουν στο παιχνίδι;
8. Ολλανδία-Αργεντινή: Πόσα κόρνερ θα γίνουν στο παιχνίδι;
Στην «Novileague Παγκόσμιο 22’» οι σωστές απαντήσεις των παικτών καθ’ όλη τη διάρκεια του διαγωνισμού θα καταγράφονται σε έναν πίνακα κατάταξης. Ο παίκτης που θα συγκεντρώσει τη μεγαλύτερη βαθμολογία στο τέλος του Μουντιάλ θα κερδίσει το ποσό των 10.000€* εγγυημένα!

Από τη δεύτερη έως την πέμπτη θέση θα δίνεται το ποσό των 1.000€ και από την 6η μέχρι τη 5000ή θέση θα μοιραστούν διαφορά χρηματικά έπαθλα*, όλα εγγυημένα.

21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
*Ο ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΔΩΡΕΑΝ & ΔΕΝ ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΑ ΠΑΙΓΝΙΑ. ΙΣΧΥΟΥΝ ΟΡΟΙ & ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΙ ΣΤΟ NOVIBET.GR/NOVI-LEAGUE