Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Βέγκχορστ: «Απογοητεύτηκα από τον Μέσι…»

Βέγκχορστ: «Απογοητεύτηκα από τον Μέσι…»

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
10/12/2022 03:55
Το βίντεο με τον Λιονέλ Μέσι να αποκαλεί βλάκα τον Βουτ Βέγκχορστ κατά τη διάρκεια συνέντευξης έχει ήδη γίνει viral, με τον Ολλανδό επιθετικό να δηλώνει απογοητευμένος με τη συμπεριφορά του Αργεντινού αστέρα. «Έπρεπε να ήταν μία από τις καλύτερες βραδιές της ζωής μου…» δήλωσε με δάκρια στα μάτια μετά τον αποκλεισμό των «οράνιε».

Απογοητευμένος με τη συμπεριφορά του Λιονέλ Μέσι δήλωσε ο Βουτ Βέγκχορστ, ο οποίος ήταν απέναντι στον Αργεντινό στην μεικτή ζώνη όταν αυτός του είπε: «Τι κοιτάς βλάκα; Τι κοιτάς βλάκα; Φύγε από εδώ βλάκα».

«Είμαι πολύ απογοητευμένος με τον Μέσι. Ήθελα να του δώσω το χέρι μου αλλά δεν το έκανε. Δεν καταλαβαίνω πολλά Ισπανικά αλλά είμαι σίγουρος ότι είπε κάτι πολύ δυσάρεστο σε μένα», δήλωσε στο ισπανικό Cadena SER. Πάντως το αργεντίνικο Tyc Sports στο οποίο ο Μέσι έδωσε τη συνέντευξη υποστηρίζει ότι ο Ολλανδός φορ είπε κάτι στον Μέσι που προκάλεσε τον εκνευρισμό του τελευταίου.

«Έπρεπε να ήταν μία από τις καλύτερες βραδιές της ζωής μου…»

Νωρίτερα σε δηλώσεις του στο ολλανδικό NOS δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τα δάκρια του: «Έπρεπε να ήταν μία από τις καλύτερες βραδιές της ζωής μου… Φτάσαμε πολύ κοντά αλλά το τέλος ήταν πικρό για εμάς. Είναι τόσο κρίμα… Όταν μειώνεις σε 2-1, ισοφαρίζεις σε 2-2 και το στέλνεις στην παράταση σκέφτεσαι ότι θα τα καταφέρεις».

Ο Βέγκχορστ ήταν ο παίκτης του αγώνα για τους Ολλανδούς καθώς πέρασε στο ματς στο 78’ και με δύο δικά του γκολ στο 83’ και το 90+11’ ισοφάρισε το σκορ σε 2-2 στέλνοντας τον αγώνα στην παράταση. Ο υψηλόσωμος φορ ήταν εύστοχος και από την άσπρη βούλα στη διαδικασία των πέναλτι, όχι όμως και οι συμπαίκτες του, με την Αργεντινή να παίρνει εν τέλει την πρόκριση για τα ημιτελικά του Μουντιάλ.

Για το γκολ της ισοφάρισης, ο φορ της Μπεσίκτας αποκάλυψε πως ήταν κομπίνα από τη θητεία του στην Βόλφσμπουργκ και πως εκείνος την πρότεινε: «Είναι μια κομπίνα από την εποχή μου στην Βόλφσμπουργκ. Δούλεψε εκεί και δούλεψε και τώρα».



Αναφορικά για την παρουσία του στο Μουντιάλ δήλωσε: «Ως μικρό παιδί ονειρεύεσαι να παίξεις στο Παγκόσμιο Κύπελλο. Ήταν οι τρεις καλύτερες εβδομάδες της ζωής μου ως ποδοσφαιριστής. Ονειρεύεσαι αυτό το Κύπελλο και βρεθήκαμε τόσο κοντά. Είναι πολύ σκληρό να το συνειδητοποιήσεις. Τελείωσε και αύριο πάμε σπίτι μας. Το παιδικό όνειρο όλων στην ομάδα θρυμματίστηκε… Αλλά είμαι πολύ ευγνώμων και περήφανος».

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.