Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Η ΑΕΚ «τσεκάρει» τον Κιάνου Μπάκους σύμφωνα με την "Daily Record"

Η ΑΕΚ «τσεκάρει» τον Κιάνου Μπάκους σύμφωνα με την "Daily Record"

Συντάκτης: Γιώργος Χρονόπουλος
Γιώργος Χρονόπουλος
10/12/2022 16:41
Σενάριο που εμπλέκει την ΑΕΚ στην βολιδοσκόπηση του Αυστραλού διεθνή χαφ Κιάνου Μπάκους παρουσιάζεται από ξένο δημοσίευμα σήμερα (10/12).

Συγκεκριμένα σύμφωνα με όσα αναφέρει η "Daily Record" η ΑΕΚ και η Γάνδη είναι δύο ομάδες που βλέπουν «ζεστά» τον 24χρονο αμυντικό μέσο της Σεντ Μίρεν, που επέστρεψε προσφάτως από το Μουντιάλ του Κατάρ, όπου βρισκότν με την Αυστραλία.

«Η Γάνδη και η ΑΕΚ βρίσκονται στα ίχνη του αστέρα της Σέντ Μίρεν Κιάνου Μπάκους. Ο 24χρονος αμυντικός χαφ βοήθησε την Αυστραλία να φτάσει στα νοκ άουτ παιχνίδια του Κατάρ κάνοντας εξαιρετική απόδοση στο δεύτερο ημίχρονο του αγώνα με τη Δανία όπου η Αυστραλία επικράτησε 1-0, ενώ είχε μία τεράστια σύγκρουση απέναντι στην Αργεντινή. Ο Μπάκους τράβηξε τα βλέμματα αρκετών ευρωπαϊκών συλλόγων με όσα έκανε στο Παγκόσμιο Κύπελλο.

Η ΑΕΚ και η Γάνδη έδειξαν ενδιαφέρον για την απόκτησή του και ρώτησαν σχετικά τη Σεντ Μίρεν. Η ομάδα από τη Σκωτία προετοιμάζεται γι’ αυτό το ενδιαφέρον και αν η τιμή είναι σωστή μπορεί να πουλήσει τον Μπάκους. Επίσης, ομάδες από την Αγγλία παρακολουθούν τον παίκτη, όπως είναι η Κάρντιφ, η Χάντερφσλιντ και η Μίλγουολ»
αναφέρεται στο σχετικό δημοσίευμα.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.