Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Ρονάλντο: «Η κατάκτηση ενός Μουντιάλ για την Πορτογαλία ήταν το μεγαλύτερο όνειρο της καριέρας μου»

Ρονάλντο: «Η κατάκτηση ενός Μουντιάλ για την Πορτογαλία ήταν το μεγαλύτερο όνειρο της καριέρας μου»

Συντάκτης: Agones team
Agones team
11/12/2022 17:53
Ο Κριστιάνο Ρονάλντο έσπασε τη σιωπή του μετά τον αποκλεισμό της Πορτογαλίας από το Μουντιάλ, κάνοντας λόγο για το μεγαλύτερο όνειρο που δεν κατάφερε να πραγματοποιήσει και πως η αφοσίωση του στην Εθνική ομάδα δεν άλλαξε ούτε στιγμή.

Η Πορτογαλία αποκλείστηκε χθες (10/12) από το Μαρόκο στα προημιτελικά του Μουντιάλ και αποχαιρέτησε τη διοργάνωση.

Μία ημέρα μετά, ο Κριστιάνο Ρονάλντο, που έβαλε τα κλάματα μετά το τελικό σφύριγμα, τοποθετήθηκε για τον αποκλεισμό της ομάδας και όσα γράφτηκαν το προηγούμενο διάστημα.

Κάποια Μέσα ερμηνεύουν το μήνυμα του ως αποχαιρετηστήριο από την Εθνική ομάδα, ωστόσο δεν τονίζεται ξεκάθαρα κάτι τέτοιο. Άλλωστε χρειάζεται μόνο μία συμμετοχή για να προσπεράσει τον Μπαντέ Αλ-Μουτάβα του Κουβέιτ ως ο παίκτης με τις περισσότερες συμμετοχές (197) με την Εθνική του ομάδα.

Αναλυτικά το μήνυμα του στα social media:

Η κατάκτηση ενός Μουντιάλ για την Πορτογαλία ήταν το μεγαλύτερο και πιο φιλόδοξο όνειρο της καριέρας μου. Ευτυχώς κέρδισα πολλούς τίτλους διεθνούς διάστασης, συμπεριλαμβανομένης της Πορτογαλίας, αλλά το να βάλω το όνομα της χώρας μας στο ψηλότερο σκαλί στον κόσμο ήταν το μεγαλύτερο όνειρό μου.

Πάλεψα γι' αυτό. Πάλεψα σκληρά για αυτό το όνειρο. Στις 5 συμμετοχές που σκόραρα σε Μουντιάλ για 16 χρόνια, πάντα δίπλα σε σπουδαίους παίκτες και με την υποστήριξη εκατομμυρίων Πορτογάλων, τα έδωσα όλα. Τα έδωσα όλα στο γήπεδο. Ποτέ δεν έστρεψα το πρόσωπό μου μακριά από τον αγώνα και ποτέ δεν εγκατέλειψα αυτό το όνειρο. Δυστυχώς χθες το όνειρο τελείωσε Δεν αξίζει να αντιδράσεις εν θερμώ. Θέλω απλώς να ξέρετε όλοι ότι πολλά έχουν ειπωθεί, πολλά έχουν γραφτεί, πολλές εικασίες αλλά η αφοσίωσή μου στην Πορτογαλία δεν άλλαξε ούτε στιγμή. Πάντα αγωνιζόμουν για τον στόχο όλων και δεν θα γύριζα ποτέ την πλάτη στους συναδέλφους μου και τη χώρα μου.

Προς το παρόν, δεν υπάρχουν πολλά άλλα να πούμε. Ευχαριστώ, Πορτογαλία. Ευχαριστώ, Κατάρ. Το όνειρο ήταν όμορφο όσο κράτησε... Τώρα, ήρθε η ώρα να γίνω καλός σύμβουλος και να επιτρέψω στον καθένα να βγάλει τα συμπεράσματά του.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.