Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

«Αντσελότι ο μεγάλος στόχος για τον πάγκο της Βραζιλίας»

«Αντσελότι ο μεγάλος στόχος για τον πάγκο της Βραζιλίας»

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
12/12/2022 19:41
Ο Κάρλο Αντσελότι είναι ο μεγάλος στόχος της Βραζιλίας για να αναλάβει τον πάγκο της «Σελεσάο» όπως αποκαλύπτει το UOL Esporte.

Η ονοματολογία για τον διάδοχο του Τίτε στον πάγκο της Εθνικής Βραζιλίας έχει ήδη πάρει… φωτιά. Σύμφωνα με το βραζιλιάνικο UOL Esporte, το σχέδιο της Βραζιλιάνικης Ποδοσφαιρικής Συνομοσπονδίας είναι ο νέος προπονητής να έχει ειδικό βάρος στο διεθνές ποδόσφαιρο με επίκεντρο το Παγκόσμιο Κύπελλο του 2026.

Τα δύο ονόματα που έπεσαν στο τραπέζι είναι αυτά των Πεπ Γκουαρδιόλα και Κάρλο Αντσελότι, με τον πρώτο όμως να εμφανίζεται αρνητικός σ’ αυτήν την προοπτική ενώ πρόσφατα ανανέωσε το συμβόλαιο του με τη Μάντσεστερ Σίτι έως το καλοκαίρι του 2025. Έτσι ο μεγάλος στόχος είναι ο προπονητής της Ρεάλ Μαδρίτης.

Ο Αντσελότι τέθηκε υπόψη για πρώτη φορά τον Οκτώβριο. Ήταν ανοιχτός να προχωρήσει στις συνομιλίες και, ανάλογα με το έργο που θα του παρουσιαστεί, να ανοίξει συγκεκριμένες διαπραγματεύσεις. Ωστόσο, ο Ιταλός προειδοποίησε ότι δέχεται συνομιλίες μόνο όταν η θέση είναι κενή και ότι σκοπεύει να ολοκληρώσει τη σεζόν στη Ρεάλ Μαδρίτης. Στη συνέχεια θα δεχόταν να αναλάβει καθήκοντα τον Ιούνιο του 2023.

Για να συμφωνήσει η Ομοσπονδία με τους όρους του Αντσελότι, ο οποίος έχει συμβόλαιο σε ισχύ με τη Ρεάλ μέχρι τον Ιούνιο του 2024, θα πρέπει πιθανώς να διαπραγματευτεί την αποχώρησή του από την «βασίλισσα» και, κυρίως, να βρει επίσης ένα υπηρεσιακό προπονητή που να καθοδηγήσει την ομάδα στους επόμενους αγώνες, κατά το καλεντάρι της FIFA που διαρκεί από τα τέλη Μαρτίου έως τις αρχές Απριλίου, οι οποίοι θα είναι φιλικά παιχνίδια.

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα, ο Αντσελότι είναι ένας από τους καλύτερους φίλους του Τίτε στο ποδόσφαιρο. Πρόσφατα, ο Βινίσιους είπε ότι οι δύο προπονητές είναι υπεύθυνοι για την εξέλιξή του και έχουν παρόμοια στυλ: «Πιστεύω ότι η ομοιότητα έχει να κάνει με την ανθρώπινη πλευρά, το ότι γνωρίζουν τι είναι καλύτερο για τον παίκτη, για εμάς μέσα στην ομάδα».

Βέβαια εξετάζονται και άλλα ονόματα όπως του πρώην τεχνικού του ΠΑΟΚ και νυν της Παλμέιρας, Αμπέλ Φερέιρά, της Φλουμινένσε, Φερνάντο Ντινίζ, της Φλαμένγκο, Ντοριβάλ Τζούνιορ και της Φενέρμπαχτσε, Χόρχε Ζεσούς.

Από την πλευρά της, η Ομοσπονδία της Βραζιλίας εξέδωσε ανακοίνωση που αναφέρει ότι δεν έχει εξουσιοδοτήσει κανέναν να αναζητήσει προπονητή και πως ο νέος προπονητής και το νέο προπονητικό επιτελείο θα ανακοινωθούν μόνο τον Ιανουάριο του 2023.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.