Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Σοκ στην Τσέλσι: Ρήξη χιαστού ο Μπρόγια

Σοκ στην Τσέλσι: Ρήξη χιαστού ο Μπρόγια

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
13/12/2022 18:03
Ο Αρμάντο Μπρόγια υπέστη ρήξη χιαστού συνδέσμου στο φιλικό της Τσέλσι με την Άστον Βίλα, θα περάσει την πόρτα του χειρουργείου και θα χάσει το υπόλοιπο της σεζόν. Κινούνται για επιθετικό οι «μπλε».

Δεν έχουν τελειωμό τα προβλήματα τραυματισμών στην Τσέλσι. Μετά τους Καντέ, Φοφανά, Τζέιμς και Τσίλγουελ οι οποίοι έχασαν αρκετά παιχνίδια στο πρώτο μισό της σεζόν, οι «μπλε» θα στερηθούν και τις υπηρεσίες του Αρμάντο Μπρόγια. Ο διεθνής Αλβανός επιθετικός χτύπησε στο φιλικό παιχνίδι με την Άστον Βίλα και όπως έγινε γνωστό υπέστη ρήξη χιαστού συνδέσμου.

Ο 21χρονος θα χρειαστεί να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση και δεν θα αγωνιστεί ξανά τη φετινή σεζόν. Πρόκειται σαφώς για μία άσχημη εξέλιξη τόσο για την Τσέλσι όσο και για τον ίδιο τον ποδοσφαιριστή, ο οποίος έπαιρνε ευκαιρίες τη φετινή σεζόν στους Λονδρέζους έστω και ως αλλαγή, καταγράφοντας συνολικά 18 συμμετοχές (1 γκολ, 1 ασίστ).

Μετά από αυτήν την εξέλιξη, οι «μπλε» αναμένεται να κινηθούν στη χειμερινή μεταγραφική περίοδο για την απόκτηση επιθετικού μιας και η μοναδική επιλογή είναι ο Πιέρ-Εμερίκ Ομπαμεγιάνγκ.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.