Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Μάριτς: «Αυτό που είπε ο Πέπε είχε νόημα. Η Αργεντινή ευνοείται πραγματικά»

Μάριτς: «Αυτό που είπε ο Πέπε είχε νόημα. Η Αργεντινή ευνοείται πραγματικά»

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
13/12/2022 23:28
Ο αρχιδιαιτητής της Κροατίας, Μπρούνο Μάριτς χαρακτήρισε ως απίθανη απόφαση το πέναλτι που δόθηκε στην Αργεντινή και με το οποίο άνοιξε ο δρόμος προς τη νίκη της «αλμπισελέστε», ενώ πήρε το μέρος του… Πέπε ο οποίος είχε αφήσει αιχμές πως η FIFA επιθυμεί να πάει ο τίτλος στην Αργεντινή.

Η Κροατία γνώρισε την ήττα με 3-0 από την Αργεντινή και δεν κατάφερε να προκριθεί σε τελικό Μουντιάλ για 2η σερί διοργάνωση. Οι Κροάτες έχουν έντονα παράπονα για το πέναλτι που δόθηκε υπέρ της Αργεντινής στο 32ο λεπτό και επέτρεψε στον Μέσι να βάλει μπροστά στο σκορ την «αλμπισελέστε».

Ο αρχιδιατητής της Κροατίας, Μπρούνο Μάριτς ανέφερε: «Αν και δεν είμαι από αυτούς που πιστεύουν σε θεωρίες συνωμοσίας, πρέπει να πω ότι αυτό που είπε ο Πέπε είχε νόημα. Ότι η Αργεντινή ευνοείται πραγματικά. Δηλαδή, η απόφαση από το 32ο λεπτό δείχνει τέτοιο ενδεχόμενο, αυτό το πέναλτι δεν υπήρχε, ο Λιβάκοβιτς δεν έκανε φάουλ. Θα μπορούσε να ήταν μόνο φάουλ στον τερματοφύλακα. Λυπάμαι που παρακολουθώ μια απίστευτη απόφαση του διαιτητή Ορσάτο, μια απόφαση που έχει άμεσο αντίκτυπο στο αποτέλεσμα. Άδικο και απαράδεκτο!», δήλωσε στο Sportske novosti.

Υπενθυμίζεται πως μετά τον αποκλεισμό της Πορτογαλίας από το Μαρόκο, ο Πέπε τα έβαλε με τους Αργεντινούς διαιτητές του προημιτελικού και άφησε αιχμές πως η FIFA επιθυμεί να πάει ο τίτλος στην Αργεντινή.

Το πέναλτι με το οποίο η Αργεντινή άνοιξε το σκορ:


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.