Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Σκαλόνι: «Είμαι στην ονειρική θέση οποιουδήποτε Αργεντινού, ο Μέσι είναι ο GOAT»

Σκαλόνι: «Είμαι στην ονειρική θέση οποιουδήποτε Αργεντινού, ο Μέσι είναι ο GOAT»

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
14/12/2022 01:06
Ο Λιονέλ Σκαλόνι δεν μπορούσε να κρύψει την ευφορία του για την πρόκριση της Αργεντινής στον τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου, ενώ έπλεξε ξανά το εγκώμιο του Μέσι τον οποίο χαρακτήρισε ως τον καλύτερο στην ιστορία (GOAT).

Η Αργεντινή προκρίθηκε στον τελικό του Μουντιάλ επικρατώντας με 3-0 της Κροατίας και ο Λιονέλ Σκαλόνι φιλοδοξεί να γίνει ο τρίτος προπονητής μετά τους Σέσαρ Λουίς Μενότι και Κάρλος Μπιλάρδο που θα οδηγήσει την «αλμπισελέστε» στην κορυφή του κόσμου.

Μετά τον ημιτελικό ο Αργεντινός τεχνικός δεν έκρυψε τη χαρά του για την πρόκριση στον τελικό, ενώ αποθέωσε ξανά τον Λιονέλ Μέσι:

«Γιορτάζουμε, είναι κάτι εξαιρετικά συναρπαστικό, αλλά υπάρχει ακόμα ένα βήμα να κάνουμε. Αυτή η στιγμή είναι για να διασκεδάσουμε, αλλά πρέπει ήδη να σκεφτούμε τι θα ακολουθήσει. Προσπαθώ να μην ενθουσιάζομαι. Είμαι στην ονειρική θέση οποιουδήποτε Αργεντινού. Όταν χάσαμε από την Σαουδική Αραβία, ο κόσμος ήταν μαζί μας. Νιώσαμε τη στήριξη όλων και αυτό είναι ασύγκριτο. Όλοι έχουμε τον ίδιο στόχο. Όλοι θέλουμε το κοινό καλό, είμαστε όλοι οπαδοί της αλμπισελέστε».

Για το αν ο Μέσι είναι ο καλύτερος στην ιστορία: «Αν ο Μέσι είναι ο καλύτερος στην ιστορία... Μερικές φορές φαίνεται ότι επειδή είμαστε Αργεντινοί το λέμε και βγάζουμε λίγο αργεντίνικο εγωισμό όταν λέμε ότι είναι ο καλύτερος στην ιστορία, αλλά νομίζω ότι δεν υπάρχει αμφιβολία. Το λέω εδώ και πολύ καιρό και έχω το προνόμιο με το προπονητικό μου επιτελείο και τους παίκτες μου να μπορώ να τον προπονώ και να τον βλέπω και είναι συναρπαστικό. Είναι συναρπαστικό γιατί κάθε φορά που τον βλέπεις δημιουργεί κάτι για σένα , δημιουργεί κάτι για τους συμπαίκτες του, δημιουργεί κάτι για τον κόσμο, και όχι μόνο τους Αργεντινούς. Είναι τύχη και προνόμιο να φοράει τη φανέλα της αλμπισελέστε».

Για τη διαχείριση: «Το να κερδίζεις έτσι, και πριν από έναν τελικό, είναι η καλύτερη ξεκούραση, η καλύτερη λύση που μπορεί να υπάρξει. Καταφέραμε να δώσουμε χρόνο και σε άλλους παίκτες, είναι θεμελιώδες για μένα».

Η αγκαλιά Μέσι με Σκαλόνι στο φινάλε του ημιτελικού:


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.