Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Ο προπονητής της Ουτρέχτης επιτέθηκε σε παίκτη και υπέβαλε παραίτηση!

Ο προπονητής της Ουτρέχτης επιτέθηκε σε παίκτη και υπέβαλε παραίτηση!

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
14/12/2022 16:25
Ο μέχρι πρότινος προπονητής της Ουτρέχτης Χενκ Φρέιζερ υπέβαλε την παραίτηση του μετά από θερμό επεισόδιο στην προπόνηση, όπου φέρεται ότι επιχείρησε να πιάσει από τον λαιμό τον Αμίν Γιουνές.

Απίθανα πράγματα στην Ουτρέχτη, με τον μέχρι πρότινος προπονητή της, Χενκ Φρέιζερ να αποτελεί παρελθόν μετά από θερμό επεισόδιο στην προπόνηση του Σαββάτου (10/12).

Αφορμή στάθηκε ένας τσακωμός με τον Αμίν Γιουνές στην προπόνηση του περασμένου Σαββάτου (10/12), που στη συνέχεια εξερράγη στα καμαρίνια. Σύμφωνα με τα ολλανδικά Μέσα, ο Ολλανδός προπονητής επιχείρησε να πιάσει από τον λαιμό τον διεθνή Γερμανό ποδοσφαιριστή και χρειάστηκε η παρέμβαση των υπόλοιπων παικτών για να τους χωρίσουν.

Περισσότερες πληροφορίες για το ποιος ήταν ο λόγος του επεισοδίου δεν έχουν γίνει ακόμα γνωστές αλλά ο παλαίμαχος διεθνής Ολλανδός δήλωσε μετανιωμένος και υπέβαλε την παραίτηση του, η οποία έγινε δεκτή:

«Αυτό δεν μου έχει συμβεί ποτέ ως προπονητής. Δεν μου ταιριάζει και δεν ταιριάζει στον σύλλογο. Έχω κάνει ζημιά στον σύλλογο με αυτό και αυτό πληγώνει πολλούς, συμπεριλαμβανομένου εμένα. Γι' αυτό έκανα την επιλογή να παραιτηθώ από προπονητής της Ουτρέχτης. Δεν αναγνωρίζω τον εαυτό μου στις ενέργειές μου και θα ήθελα να ζητήσω συγγνώμη από όλους τους εμπλεκόμενους», ανέφερε ο Ολλανδός τεχνικός.

Από την πλευρά του ο γενικός διευθυντής Τάις Βαν Ες δήλωσε: «Στην Ουτρέχτη, όπως σε κάθε εταιρεία και στην κοινωνία συνολικά, ισχύουν ορισμένοι κανόνες και αξίες. Μερικές φορές, στον πυρετό της αθλητικής μάχης, τα άκρα εξερευνώνται. Σε αυτή την περίπτωση, ο Χενκ επέδειξε συμπεριφορά που υπερβαίνει το όριο του επιτρεπόμενου, στο οποίο συμφωνήσαμε αμέσως, κάτι που τον οδήγησε να πάρει αυτή την απόφαση».

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.