Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Μουντιάλ 2022: Αλαλούμ με Μπενζεμά, δεν πάει στο Κατάρ για τον τελικό

Μουντιάλ 2022: Αλαλούμ με Μπενζεμά, δεν πάει στο Κατάρ για τον τελικό

Συντάκτης: Δημήτρης Ρήγας
Δημήτρης Ρήγας
15/12/2022 15:29
Ο Καρίμ Μπενζεμά δεν θα ταξιδέψει στο Κατάρ για να παρακολουθήσει από κοντά τον τελικό του Μουντιάλ ανάμεσα στη Γαλλία και την Αργεντινή.

Ο 34χρονος σούπερ σταρ της Ρεάλ Μαδρίτης ήταν ο μεγάλος άτυχος των «μπλε» καθώς τραυματίστηκε πριν την έναρξη του Παγκοσμίου Κυπέλλου του Κατάρ.

Ο Ντιντιέ Ντεσάν αποφάσισε να μην τον αντικαταστήσει στην αποστολή της Εθνικής Γαλλίας και το όνομά του παραμένει μεταξύ των παικτών στην επίσημη λίστα της FIFA, κάτι που σημαίνει ότι θα παραλάβει κανονικά το μετάλλιό του, έστω κι αν δεν έπαιξε δευτερόλεπτο.

Ο Μπενζεμά σύμφωνα με τα ισπανικά μέσα ενημέρωσης ζήτησε κι εξασφάλισε άδεια από τη Ρεάλ Μαδρίτης για να ταξιδέψει στο Κατάρ και να παρακολουθήσει από κοντά την αναμέτρηση με την Αργεντινή.

Ωστόσο απογοητευμένος από τη στάση των ανθρώπων της γαλλικής Ομοσπονδίας απέναντί του, όλα δείχνουν ότι δεν θα το κάνει.

Την ίδια ώρα βέβαια πηγές από τη Γαλλία υποστηρίζουν ότι ουδέποτε υπήρξε τέτοιο ζήτημα. Αυτό που αναμφίβολα δεν αμφισβητεί κανείς είναι ότι ο έμπειρος άσος διατηρεί εξαιρετικές σχέσεις με τους συμπαίκτες του.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.