Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Απίθανη σύμπτωση: Ίδια μέρα γενέθλια ο διαιτητής του τελικού του Μουντιάλ μ’ αυτόν που σφύριξε τον τελευταίο νικητήριο τελικό της Αργεντινής!

Απίθανη σύμπτωση: Ίδια μέρα γενέθλια ο διαιτητής του τελικού του Μουντιάλ μ’ αυτόν που σφύριξε τον τελευταίο νικητήριο τελικό της Αργεντινής!

Συντάκτης: Agones team
Agones team
16/12/2022 00:32
Ο Σιμόν Μαρτσίνιακ που θα διευθύνει τον τελικό του Μουντιάλ μεταξύ Αργεντινής και Γαλλίας έχει ίδια μέρα γενέθλια με τον διαιτητή που σφύριξε τον τελευταίο νικητήριο τελικό της «αλμπισελέστε», το 1986, όπου η ομάδα του Ντιέγκο Μαραντόνα κέρδισε με 3-2 την Δυτική Γερμανία και κατέκτησε το Παγκόσμιο Κύπελλο.

Ως… θετικός οιωνός για την Αργεντινή μπορεί να χαρακτηριστεί ο ορισμός του Σιμόν Μαρτσίνιακ ως τον διαιτητή του τελικού του Μουντιάλ με την Γαλλία. Κι αυτό διότι ο Πολωνός ρέφερι έχει ίδια μέρα γενέθλια με τον διαιτητή που σφύριξε τον τελευταίο τελικό που κέρδισαν οι Αργεντινοί, αυτόν του 1986, απέναντι στην Δυτική Γερμανία.

Ρέφερι εκείνου του παιχνιδιού ήταν ο Βραζιλιάνος Ρομουάλντο Άρπι Φίλιο, ο οποίος γεννήθηκε στις 7 Ιανουαρίου του 1939. Από την πλευρά του ο διαιτητής του τελικού της Κυριακής (18/12), Σιμόν Μαρτσίνιακ γεννήθηκε στις 7 Ιανουαρίου του 1981!

Υπενθυμίζεται ότι το 1986 η Αργεντινή είχε κερδίσει με 3-2 την Δυτική Γερμανία με τον Ντιέγκο Μαραντόνα να οδηγεί την «αλμπισελέστε» στην κορυφή του κόσμου. Τριανταδύο χρόνια μετά ο Λιονέλ Μέσι καλείται να κάνει το ίδιο απέναντι στην Γαλλία.


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.