Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Ινφαντίνο: «Έχω επισκεφθεί Ελλάδα, Αίγυπτο και Σαουδική Αραβία, γιατί όχι ξανά Μουντιάλ στη Μέση Ανατολή;»

Ινφαντίνο: «Έχω επισκεφθεί Ελλάδα, Αίγυπτο και Σαουδική Αραβία, γιατί όχι ξανά Μουντιάλ στη Μέση Ανατολή;»

Συντάκτης: Γιώργος Χρονόπουλος
Γιώργος Χρονόπουλος
22/12/2022 11:05
Ο πρόεδρος της FIFA, Τζιάνι Ινφαντίνο, τόνισε ξανά πως θεωρεί απόλυτα επιτυχημένη την διοργάνωση του πρόσφατου Μουντιάλ στο Κατ΄ρ και άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο επιστροφής του τουρνουά στην Μέση Ανατολή.

Μάλιστα ο Ινφαντίνο αναφέρθηκε συγκεκριμένα σε Ελλάδα, Αίγυπτο και Σαουδική Αραβία που φημολογείται πως θα καταθέσουν από κοινού υποψηφιότητα για την διοργάνωση του Μουντιάλ το 2030.

«Επισκέφθηκα την Σαουδική Αραβία, την Αίγυπτο, την Ελλάδα, αλλά και πολλές άλλες χώρες που είναι θαυμάσιες. Η απόφαση για το Μουντιάλ του 2030 θα ληφθεί στη Σύνοδο της FIFA το 2024.

Έχουμε χρόνο μπροστά μας. Ως πρόεδρος της FIFA, ελπίζω πως θα προκύψουν πολλές υποψηφιότητες. Όσο πιο πολλές υποψηφιότητες, τόσο μεγαλύτερος ανταγωνισμός.

Το γεγονός αυτός θα έχει μεγαλύτερο αντίκτυπο στο ποδόσφαιρο, και θα ωθήσει κάθε υποψηφιότητα στο να πράξει το καλύτερο. Για το εάν θα γίνει ξανά στη Μέση Ανατολή το Μουντιάλ; Γιατί όχι», ήταν η χαρακτηριστικά ατάκα του Ινφαντίνο που δεν έκρυψε την ικανοποίηση του για το επίπεδο της διοργάνωσης στο Κατάρ.

«Το Μουντιάλ του Κατάρ ήταν πολύ πετυχημένο και οι φίλαθλοι απόλαυσαν την ατμόσφαιρα της Μέσης Ανατολής. Είμαι πεπεισμένος πως όλοι θα μπορούν να επιστρέψουν εδώ και να επισκεφθούν και άλλα μέρη»
δήλωσε χαρακτηριστικά ο πρόεδρος της FIFA.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.