Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Μάντσεστερ Σίτι – Λίβερπουλ 3-2: Πήραν τη ματσάρα οι «πολίτες» κι έκλεισαν θέση στους «8» του Λιγκ Καπ (video)

Μάντσεστερ Σίτι – Λίβερπουλ 3-2: Πήραν τη ματσάρα οι «πολίτες» κι έκλεισαν θέση στους «8» του Λιγκ Καπ (video)

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
23/12/2022 02:31
Η Μάντσεστερ Σίτι κέρδισε με 3-2 την Λίβερπουλ σ’ ένα εκπληκτικό παιχνίδι στο «Έτιχαντ» και προκρίθηκε στα προημιτελικά του Λιγκ Καπ όπου θα παίξει με την Σαουθάμπτον. Δείτε τα τέσσερα ζευγάρια των προημιτελικών.

Μάντσεστερ Σίτι και Λίβερπουλ πρόσφεραν ένα εκπληκτικό παιχνίδι στο πρώτο τους αγώνα μετά το Μουντιάλ, με την ομάδα του Πεπ Γκουαρδιόλα να παίρνει τη νίκη με 3-2 στο «Έτιχαντ» και να εξασφαλίζει την πρόκριση για τους «8» του Λιγκ Καπ.

Οι «πολίτες» ήταν καλύτεροι στη μεγαλύτερη διάρκεια και προηγήθηκαν τρεις φορές με τους Χάαλαντ (10’), Μαχρέζ (47’) και Ακέ (58’) όμως οι «κόκκινοι» απάντησαν δύο φορές με Καρβάλιο (20’) και Σαλάχ (48’) και θα μπορούσαν να το κάνουν για τρίτη φορά στο 72’ όμως ο Νούνιες έστειλε τη μπάλα άουτ σε τετ-α-τετ. Εκπληκτικό παιχνίδι από τον Ντε Μπρόινε που μοίρασε δύο ασίστ και έφτιαξε άλλες δύο μεγάλες ευκαιρίες στο δίλεπτο 36-37’ για Γκιντογάν και Ακέ αντίστοιχα αλλά ο Κέλεχερ με ισάριθμες επεμβάσεις τους αρνήθηκε το γκολ.

Μετά το παιχνίδι έγινε και η κλήρωση για τα προημιτελικά της διοργάνωσης, με την Σίτι να κληρώνεται εκτός με την Σαουθάμπτον. Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ θα φιλοξενήσει εντός την Τσάρλτον η οποία στον προηγούμενο γύρο απέκλεισε την Μπράιτον στα πέναλτι, ενώ η Νότιγχαμ θα παίξει εντός με την Γουλβς. Εντός έδρας αγώνα θα δώσει και η Νιούκαστλ η οποία θα φιλοξενήσει την Λέστερ.

Τα ζευγάρια των προημιτελικών:

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Τσάρλτον
Σαουθάμπτον – Μάντσεστερ Σίτι
Νότιγχαμ Φόρεστ – Γουλβς
Νιούκαστλ - Λέστερ


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.