Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Βραζιλία και Πορτογαλία θέλουν τον Μουρίνιο για τον πάγκο

Βραζιλία και Πορτογαλία θέλουν τον Μουρίνιο για τον πάγκο

Συντάκτης: Δημήτρης Ρήγας
Δημήτρης Ρήγας
24/12/2022 16:50
Ο Ζοσέ Μουρίνιο εργάζεται στη Ρόμα αλλά φαίνεται ότι είναι ο πιο περιζήτητος προπονητής για τους πάγκους των εθνικών ομάδων που έμειναν «ακέφαλες» μετά το Μουντιάλ του Κατάρ.

Η Πορτογαλία έλυσε πριν λίγο καιρό τη συνεργασίας της με τον Φερνάντο Σάντος, έπειτα από οκτώ επιτυχημένα χρόνια.

Ωστόσο ακόμα αντικαταστάτης δεν έχει βρεθεί και οι άνθρωποι της Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας αλλά και οι Πορτογάλοι φίλαθλοι, βλέπουν τον εκλεκτό στο πρόσωπο του «Special One».

Βέβαια στην παρούσα φάση ο ίδιος δεν δείχνει πρόθυμος να αφήσει στη μέση το έργο του στη Ρόμα, όμως στο παρελθόν είχε αποκαλύψει ότι θα ήθελε κάποια στιγμή να κοουτσάρει το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της πατρίδας του.

Τη δεδομένη χρονική στιγμή όμως δεν μοιάζει και πολύ πιθανό να συμβεί κάτι τέτοιο.

Την ίδια ώρα από τη Βραζιλία υποστηρίζουν ότι ο πρώτος στόχος και βασικός υποψήφιος για να διαδεχθεί τον Τίτε στη «Σελεσάο», δεν είναι άλλος από τον Μουρίνιο.

Ήδη έχουν ταξιδέψει στην Ευρώπη οι άνθρωποι που «τρέχουν» το θέμα του επόμενου προπονητή των πέντε φορές παγκόσμιων πρωταθλητών.

Όπως αναφέρεται πάντως θα υπάρξουν συναντήσεις και με άλλους Ευρωπαίους τεχνικούς, καθώς έχει αποφασιστεί να δοθεί το χρίσμα σε κάποιον κόουτς από τη Γηραιά Ήπειρο.

Αρχικά είχε κυκλοφορήσει το όνομα του Πεπ Γκουαρδιόλα στον οποίο μάλιστα θα έδιναν μυθικά χρήματα για να πειστεί, όμως δεν έδειξε το παραμικρό ενδιαφέρον.

Μένει να φανεί λοιπόν αν θα δελεαστεί ο Μουρίνιο για να γίνει εκείνος ο καινούριος προπονητής της «Σελεσάο».

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.