Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Βραζιλία: Σκέψεις για δύο Αργεντινούς προπονητές, πάντα υποψήφιος ο Ζιντάν

Βραζιλία: Σκέψεις για δύο Αργεντινούς προπονητές, πάντα υποψήφιος ο Ζιντάν

Συντάκτης: Δημήτρης Ρήγας
Δημήτρης Ρήγας
26/12/2022 21:12
Το σίριαλ της αναζήτησης του επόμενου προπονητή της Εθνικής Βραζιλίας συνεχίζεται και το ενδιαφέρον διαρκώς μεγαλώνει, λίγο καιρό πριν γίνει γνωστός ο διάδοχος του Τίτε.

Η γαλλική «L' Equipe» παρακολουθεί πολύ στενά το θέμα και δεν είναι τυχαίο ότι καθημερινά υπάρχουν ρεπορτάζ για το συγκεκριμένο ζήτημα.

Πλέον εκτός από τον Ζινεντίν Ζιντάν ο οποίος παραμένει πάντοτε βασικός υποψήφιος για τη θέση, έχουν μπει στην κούρσα της διαδοχής του Τίτε και δύο Αργεντινοί προπονητές.

Ο ένας είναι ο Μαουρίτσιο Ποτσετίνο ο οποίος μετά το πλήρως αποτυχημένο πέρασμά του από την Παρί Σεν Ζερμέν, παραμένει τους τελευταίους μήνες χωρίς ομάδα.

Άλλωστε στην προπονητική του καριέρα δεν έχει να επιδείξει κάτι το ιδιαίτερο, ωστόσο βρίσκεται διαρκώς στο προσκήνιο για τους διαθέσιμους πάγκους.

Όσο για τον δεύτερο Αργεντινό, αυτός δεν είναι άλλος από τον Μαρσέλο Γκαγιάρδο, καθώς ο τελευταίος σάρωσε όλους τους τίτλους καθοδηγώντας τη Ρίβερ Πλέιτ, όμως μετά από πολλά χρόνια αποφάσισε να αφήσει τους «εκατομμυριούχους» και είναι ελεύθερος.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.