Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Ατζέντης Μπενζεμά κατά Ντεσάν: «Ο Καρίμ θα μπορούσε να παίξει στα νοκ-άουτ, γιατί του ζήτησες να φύγει τόσο γρήγορα;»

Ατζέντης Μπενζεμά κατά Ντεσάν: «Ο Καρίμ θα μπορούσε να παίξει στα νοκ-άουτ, γιατί του ζήτησες να φύγει τόσο γρήγορα;»

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
27/12/2022 01:31
Ο ατζέντης και στενός φίλος του Καρίμ Μπενζεμά, Καρίμ Τζαζίρι ανέβασε βίντεο με τις ιατρικές εξετάσεις του Γάλλου φορ και βάλλει ξανά κατά του Ντιντιέ Ντεσάν, ισχυρίζοντας πως ο κάτοχος της «Χρυσής Μπάλας» για το 2022 ήταν σε θέση να ενισχύσει την Εθνική Γαλλίας στα νοκ-άουτ του Μουντιάλ.

Ακόμα ένα επεισόδιο προστέθηκε στην κόντρα Μπενζεμά-Ντεσάν, με τον ατζέντη του Γάλλου επιθετικού, Καρίμ Τζαζίρι να ανεβάζει βίντεο στο twitter το οποίο φέρεται ότι δείχνει τις ιατρικές εξετάσεις του έμπειρου σέντερ φορ. Στο tweet αναφέρει πως συμβουλεύτηκε οδηγίες από τρεις ειδικούς, οι οποίοι επιβεβαιώνουν τη διάγνωση ότι ο Μπενζεμά θα μπορούσε να ήταν διαθέσιμος για τη φάση των «16», τουλάχιστον στον πάγκο. Ο ίδιος προσθέτει αναφερόμενος στον Ντιντιέ Ντεσάν: «Γιατί του ζήτησες να φύγει τόσο γρήγορα;».


Νωρίτερα, ο Τζατζίρι είχε γράψει πως: «Μια εβδομάδα μετά το τραυματισμό του ο Μπενζεμά προπονούνταν στην Ρεάλ και μερικές μέρες μετά έπαιξε 30 λεπτά σε φιλικό. Όμως για το σταφ της Γαλλίας δεν ήταν έτοιμος. Συνεχίστε να ψεύδεστε, η αλήθεια έρχεται», αναφερόμενος προφανώς για το tweet που ανέβασε με τις ιατρικές εξετάσεις.

Υπενθυμίζεται πως ο Μπενζεμά τραυματίστηκε λίγες μέρες πριν την έναρξη του Μουντιάλ και αποχώρησε από την αποστολή της Εθνικής Γαλλίας. Μετά το φινάλε του Παγκοσμίου Κυπέλλου γνωστοποίησε την απόσυρση του από τους «τρικολόρ», αν και δημοσιεύματα αναφέρουν ότι η απόφαση του μπορεί να αλλάξει σε περίπτωση αποχώρηση τους Ντιντιέ Ντεσάν από τον πάγκο.

Όπως έχει γράψει η L’ Equipe, τα προβλήματα στις σχέσεις των δύο πλευρών ξεκίνησαν νωρίτερα, στο προπονητικό κέντρο της Εθνικής ομάδας πριν από την αναχώρησή τους στο Κατάρ, όπου, σύμφωνα με την γαλλική εφημερίδα, ο παίκτης αρνήθηκε να υποβληθεί σε λεπτομερείς ιατρικές εξετάσεις για να διαπιστωθεί η φυσική του κατάσταση. Μια στάση που δεν άρεσε στο ιατρικό τμήμα της ομοσπονδίας, ούτε στον Ντεσάν, ο οποίος κατέληξε να αποφασίσει την αποβολή του ποδοσφαιριστή ώστε να μπορέσει να ξεκινήσει τη διαδικασία αποθεραπείας στον σύλλογο, σε αντίθεση με την επιθυμία του παίκτη που σκόπευε να παραμείνει ενσωματωμένος με την υπόλοιπη αποστολή στην Ντόχα.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.