Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Ο Ράμσεϊ δεν έχει επιστρέψει ακόμα στις προπονήσεις της Νις λόγω «απογοήτευσης από το Μουντιάλ»!

Ο Ράμσεϊ δεν έχει επιστρέψει ακόμα στις προπονήσεις της Νις λόγω «απογοήτευσης από το Μουντιάλ»!

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
28/12/2022 02:50
Ο Άαρον Ράμσεϊ δεν έχει επιστρέψει ακόμα στις προπονήσεις της Νις μετά το Παγκόσμιο Κύπελλο παρότι η Εθνική Ουαλίας αποκλείστηκε από τη φάση ομίλων της διοργάνωσης. Μάλιστα ο τεχνικός της γαλλικής ομάδας, Λουσιέν Φαβρ απέδωσε το γεγονός στο ότι ο Ουαλός μέσος ήταν δύσκολο να χωνέψει την αποτυχία των «δράκων» στο Κατάρ!

Σχεδόν όλοι οι διεθνείς που συμμετείχαν στο Μουντιάλ του Κατάρ έχουν ενσωματωθεί στους συλλόγους τους, με εξαίρεση ορισμένους παίκτες που έπαιξαν στο μεγάλο και το μικρό τελικό της διοργάνωσης αλλά και όσους οι ομάδες τους δεν έχουν επίσημες υποχρεώσεις αυτό το διάστημα.

Υπάρχει όμως και άλλη μια εξαίρεση που αφορά τον Άαρον Ράμσεϊ. Παρότι η Εθνική Ουαλίας αποκλείστηκε στη φάση των ομίλων του Μουντιάλ, πραγματοποιώντας άσχημες εμφανίσεις, ο Ουαλός μέσος δεν έχει επιστρέψει ακόμα στις προπονήσεις της Νις, η οποία αγωνίζεται το Σάββατο κόντρα στη Λανς για το πρωτάθλημα της Λιγκ 1.

Όπως αποκάλυψε ο Λουσιέν Φαβρ στην L’ Equipe ο Ουαλός μέσος ήταν «πολύ απογοητευμένος» από το Παγκόσμιο Κύπελλο και πήρε τον χρόνο του για να «αναρρώσει πραγματικά». Ο Ελβετός προπονητής πρόσθεσε ότι δεν έχει μιλήσει ακόμη με τον ποδοσφαιριστή και πως ότι το τουρνουά στο Κατάρ ήταν «δύσκολο να χωνευτεί» γι 'αυτόν.

Ας παραθέσουμε και τον αναλυτικό διάλογο της συνέντευξης όπως τον παρουσιάζει η γαλλική εφημερίδα:


-Επέστρεψε ο Άαρον Ράμσεϊ;
-Όχι, δεν γύρισε.

-Γιατί;
Νομίζω ότι το Μουντιάλ ήταν δύσκολο να το χωνέψει. Θα δούμε μετά.

-Μιλήσατε μαζί του;
-Όχι. Θα μπορούσα, αλλά... Βουαλά.

-Ξέρετε πότε θα επιστρέψει;
-Απάντησα... Ήταν πολύ απογοητευμένος με το Μουντιάλ. Αφιερώνει το χρόνο του για να συνέλθει πραγματικά.


Να σημειωθεί πως ο 32χρονος που αγωνίστηκε και στα τρία ματς της Ουαλίας στους ομίλους, μετράει 18 συμμετοχές με τη Ρεν στο φετινό πρωτάθλημα, έχοντας 1 γκολ και 2 ασίστ.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.