Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Τσέλσι: Νοκ-άουτ για ένα μήνα ο Τζέιμς

Τσέλσι: Νοκ-άουτ για ένα μήνα ο Τζέιμς

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
28/12/2022 18:43
Εκτός δράσης για ένα μήνα θα μείνει ο Ρις Τζέιμς μετά το νέο πρόβλημα τραυματισμού που αποκόμισε στο γόνατο στο παιχνίδι της Τσέλσι με την Μπόρνμουθ.

Πύρρειος αποδείχθηκε η νίκη της Τσέλσι επί της Μπόρνουθ την αγωνιστική της Boxing Day, αφού οι «μπλε» θα στερηθούν για το επόμενο διάστημα τον αστέρα τους, Ρις Τζέιμς.

Ο Άγγλος μπακ επέστρεψε μετά τον τραυματισμό στο γόνατο που τον άφησε εκτός από τον Οκτώβριο, ωστόσο χτύπησε ξανά στο ίδιο σημείο και έγινε αναγκαστική αλλαγή στο 53ο λεπτό. Ο διεθνής άσος υποβλήθηκε σε εξετάσεις και όπως ανακοίνωσε ο σύλλογος, πρόκειται για τραυματισμό που θα τον αφήσει στα πιτς για ένα μήνα.

Να σημειωθεί πως δεν είναι λίγοι αυτοί που κατηγορούν τον Γκρέιαμ Πότερ για τη διαχείριση του 23χρονου άσου και το γεγονός πως δεν τον αντικατέστησε στο ημίχρονο του αγώνα με το σκορ ήδη στο 2-0 υπέρ της Τσέλσι. Και αυτό διότι μία ημέρα πριν το παιχνίδι ο Άγγλος τεχνικός είχε υπογραμμίσει πόσο σημαντική είναι η διαχείριση του χρόνου συμμετοχής του μετά το σοβαρό τραυματισμό που δεν του επέτρεψε να αγωνιστεί στο Παγκόσμιο Κύπελλο.

Το πλήγμα είναι μεγάλο στην Τσέλσι, καθώς ο Τζέιμς αποτελεί τον κορυφαίο παίκτη της τη φετινή σεζόν και χωρίς αυτόν οι Λονδρέζοι χάνουν αρκετή δυναμική τόσο αμυντικά όσο και επιθετικά.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.