Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Επίσημο: Ανακοίνωσε Χάκπο η Λίβερπουλ

Επίσημο: Ανακοίνωσε Χάκπο η Λίβερπουλ

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
28/12/2022 23:12
Η Λίβερπουλ ανακοίνωσε επίσημα την απόκτηση του Κόντι Χάκπο από την Αϊντχόφεν, με τον διεθνή Ολλανδό εξτρέμ να περνά από ιατρικές εξετάσεις και να υπογράφει συμβόλαιο έως το 2028. Στα 37 εκατ. λίρες συν μπόνους το ποσό της μεταγραφής.

Ολοκληρώθηκε η μεταγραφή του Κόντι Χάκπο στην Λίβερπουλ. Οι «κόκκινοι» κινήθηκαν αστραπιαία και «άρπαξαν» τον παίκτη μέσα από τα χέρια της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, ανακοινώνοντας την απόκτηση του από την Αϊντχόφεν».

Ο 23χρονος Ολλανδός εξτρέμ πέρασε τις ιατρικές εξετάσεις και υπέγραψε συμβόλαιο έως το 2028, ενώ το ποσό της μεταγραφής σύμφωνα με τον έγκυρο δημοσιογράφο, Φαμπρίτσιο Ρομάνο αγγίζει τα 37 εκατ. λίρες. Μαζί με τα μπόνους το συνολικό κόστος υπολογίζεται στα 50 εκατ. λίρες (56,7 εκατ. ευρώ με τη σημερινή ισοτιμία).

Ο Χάκπο προέρχεται από εξαιρετική παρουσία στο Μουντιάλ, όπου σημείωσε τρία γκολ σε πέντε παιχνίδια με την Εθνική Ολλανδίας, ενώ τη φετινή σεζόν είναι απολαυστικός με τη φανέλα της Αϊντχόφεν, μετρώντας 13 γκολ και 17 ασίστ σε 24 παιχνίδια. Αποτελεί προϊόν των Ακαδημιών της Αϊντχόφεν και αποχωρεί από την ολλανδική ομάδα έχοντας 159 συμμετοχές με 55 γκολ και 50 ασίστ.

Κόντι Χάκπο: Το «παιδί» του Φαν Νίστελροϊ και η Tactalyse που τον «απογείωσε»

Αξιοσημείωτο ότι ο Ολλανδός άσος πήρε το νούμερο «18» που φορούσε στην Λίβερπουλ ο ομοθεσίτης και συμπατριώτης του Ντιρκ Κάιτ.

Photo Credit: liverpoolfc.com


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.