Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Στην Αθήνα ο Πούχατς για τον Παναθηναϊκό

Στην Αθήνα ο Πούχατς για τον Παναθηναϊκό

Συντάκτης: Agones team
Agones team
29/12/2022 15:37
Ο Τιμοτέους Πούχατς έφτασε το μεσημέρι της Πέμπτης (29/12) στην Ελλάδα για λογαριασμό του Παναθηναϊκού και μάλιστα πραγματοποίησε τις πρώτες του δηλώσεις.

Ο Πολωνός αριστερός μπακ ήταν γνωστό ότι έχει συμφωνήσει σε όλα με τους «πράσινους» και πλέον βρίσκεται στη χώρα για να περάσει από ιατρικές εξετάσεις και να ολοκληρωθεί και τυπικά ο δανεισμός του από την Ουνιόν Βερολίνου.

Στις πρώτες του δηλώσεις ο 23χρονος άσος υπογράμμισε:

Είμαι πολύ χαρούμενος που έρχομαι σε μια απ’ τις μεγαλύτερες ομάδες στην Ελλάδα. Όλα έγιναν πολύ γρήγορα, πριν μία-δύο μέρες ήρθε η επιβεβαίωση.

Είναι μια ομάδα με παράδοση, που διεκδικεί το πρωτάθλημα φέτος και πέρσι κατέκτησε το Κύπελλο. Είναι μια σπουδαία ευκαιρία για μένα.

Θέλω να παίξω όσα περισσότερα λεπτά μπορώ, γιατί στην Ουνιόν δεν έπαιζα πολύ. Στόχος μου είναι να βοηθήσω την ομάδα να κατακτήσει το πρωτάθλημα και το κύπελλο.

Μίλησα με φίλους μου που ξέρουν τον Παναθηναϊκό, ξέρω ότι στην ομάδα αγωνιζόταν ο Βαζέχα και μου είπαν κάποια πράγματα για τον σύλλογο. Επίσης μίλησα με τον Μπακασέτα, που είναι καλός φίλος μου από τη θητεία μου στην Τραμπζονσπόρ και μου είπε καλά λόγια

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.