Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Λαμία – ΠΑΣ Γιάννινα 1-1: «Χ»αμένοι και οι δύο (video)

Λαμία – ΠΑΣ Γιάννινα 1-1: «Χ»αμένοι και οι δύο (video)

Συντάκτης: Agones team
Agones team
29/12/2022 20:31
Λαμία και ΠΑΣ Γιάννινα αναδείχθηκαν ισόπαλες 1-1 στο ντέρμπι παραμονής στη Φθιώτιδα και μοιράστηκαν το βαθμό της ισοπαλίας που τις κρατά χαμηλά στη βαθμολογία. Προηγήθηκαν με δυνατό σουτ του Μπεχαράνο (66’) οι Φθιωτοί αλλά ισοφαρίστηκαν στο 74’ με αυτογκόλ του Κορνέζου.

Σ’ ένα παιχνίδι που δε διεκδίκησε δάφνες ποιότητας, Λαμία και ΠΑΣ Γιάννινα έμειναν ισόπαλες 1-1 και μοιράστηκαν από ένα βαθμό στη μάχη που δίνουν για την παραμονή στην κατηγορία.

Και τα δύο γκολ του αγώνα σημειώθηκαν σ’ ένα δεκάλεπτο. Η Λαμία προηγήθηκε με 1-0 στο 66’ με δυνατή προβολή του Μπεχαράνο στο δεύτερο δοκάρι έπειτα από αδράνεια στην άμυνα του ΠΑΣ Γιάννινα. Οι Ηπειρώτες απάντησαν οχτώ λεπτά μετά, όταν μετά από χτύπημα φάουλ του Σόρια, ο Παντελάκης πήρε την κεφαλιά στο δεύτερο δοκάρι και ο Κορνέζος σε προσπάθεια να διώξει προ του Σταματελόπουλου, την έστειλε στα δίχτυα της ομάδας του.

Οι φιλοξενούμενοι είχαν τη μοναδική κλασσική ευκαιρία στο πρώτο ημίχρονο με τον Παντελάκη να σημαδεύει με κεφαλιά το δοκάρι στο 29’ έπειτα από κόρνερ. Η ομάδα του Στάικου είχε και την καλύτερη στιγμή μετά το 1-1, όταν στο 78’ ο Σταματελόπουλος απέφυγε τον Αντέτζο αλλά σουτ που επιχείρησε πέρασε ελάχιστα άουτ.

Με το βαθμό της ισοπαλίας, η Λαμία παραμένει στην προτελευταία θέση με +2 από τον ουραγό Ιωνικό και στο -1 από ΟΦΗ, Λεβαδειακό και ΠΑΣ Γιάννινα που ισοβαθμούν στην 10η θέση. Στον αντίποδα, ο «Άγιαξ της Ηπείρου» παρέμεινε χωρίς νίκη μακριά από την έδρα του και δεν κατάφερε ούτε τώρα να κρατήσει ανέπαφη εστία, ωστόσο διατήρησε τουλάχιστον τη μικρή διαφορά από τους Φθιωτούς και το νέο έτος θα τον βρει πάνω από τη ζώνη του υποβιβασμού.

Τα στιγμιότυπα:




Τα γκολ:





Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.