Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Μελισσανίδης: «Χαρούμενος να βλέπω το εξωγήινο ποδόσφαιρο που παίζετε»! (video)

Μελισσανίδης: «Χαρούμενος να βλέπω το εξωγήινο ποδόσφαιρο που παίζετε»! (video)

Συντάκτης: Agones team
Agones team
30/12/2022 21:22
Ο Δημήτρης Μελισσανίδης έδωσε το «παρών» στο μπάρμπερκιου της ΑΕΚ στα Σπάτα και έστειλε το δικό του μήνυμα εν όψει της νέας χρονιάς, ενώ αποθέωσε την ομάδα για το ποδόσφαιρο της, το οποίο χαρακτήρισε εξωγήινο.

Με την ολοκλήρωση της σημερινής (30/12) προπόνησης στα Σπάτα, ακολούθησε μπάρμπεκιου το οποίο είχε ανακοινώσει ο Ματίας Αλμέιδα σε όλους στο προπονητική κέντρο, με τον Αργεντινό τεχνικό μάλιστα να αναλαμβάνει ρόλο ψήστη.

Το «παρών» στα Σπάτα έδωσε και ο Δημήτρης Μελισσανίδης, ο οποίος σε ομιλία του προς τους παίκτες και το τεχνικό τιμ, μοίρασε ευχές και εξέφρασε την ικανοποίηση του για το ποδόσφαιρο που αποδίδει η «Ένωση» τη φετινή σεζόν. Συγκεκριμένα τους είπε:

«Να έχετε έναν όμορφο χρόνο. Το πιο σημαντικό είναι να έχετε υγεία εσείς και η οικογένειά σας. Μου αρέσει το κλίμα που έχουμε σαν οικογένεια, σας δίνω τα συγχαρητήριά μου. Ανυπομονώ για το επόμενο παιχνίδι, μου αρέσει αυτό το εξωγήινο ποδόσφαιρο που παίζετε», είπε αρχικά ο Μελισσανίδης. Ένα ποδόσφαιρο… τίκι-τάκα, όπως ακούστηκε από το ακροατήριο, με τον Μελισσανίδη να γνέφει καταφατικά και να εύχεται στη καλή χρονιά σε όλους.


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.