Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Ο Παναθηναϊκός κι άλλες τέσσερις οι αήττητες ομάδες στην Ευρώπη

Ο Παναθηναϊκός κι άλλες τέσσερις οι αήττητες ομάδες στην Ευρώπη

Συντάκτης: Δημήτρης Ρήγας
Δημήτρης Ρήγας
31/12/2022 16:02
Μόλις πέντε ομάδες σε ολόκληρη την Ευρώπη παραμένουν αήττητες στα εγχώρια πρωταθλήματά τους και ο Παναθηναϊκός βρίσκεται ανάμεσά τους.

Οι «πράσινοι» έχουν «γκελάρει» και στα δύο παιχνίδια της Super League μετά το Μουντιάλ, ωστόσο με απολογισμό 12 νίκες και 3 ισοπαλίες δεν έχουν φύγει ακόμα με σκυμμένο το κεφάλι από το γήπεδο και φιγουράρουν στην κορυφή της βαθμολογίας.

Δεν είναι όμως οι μόνοι που δεν έχουν γευτεί ακόμα την πίκρα της ήττας. Στη Γαλλία, η Παρί Σεν Ζερμέν προελαύνει έχοντας πανηγυρίσει 14 νίκες σε 16 αγώνες, με δύο αναμετρήσεις της να τελειώνουν ισόπαλες. Όπως είναι λογικό και η παρέα των Εμπαπέ, Μέσι και Νεϊμάρ βρίσκεται στην πρώτη θέση.

Αντίστοιχες επιδόσεις έχει και η Νάπολι του Λουτσιάνο Σπαλέτι η οποία έχει βαλθεί να... τρελάνει τους πάντες. Σε 15 παιχνίδια της Σέριε Α έχει μετρήσει 13 νίκες και 2 ισοπαλίες και στέκεται στην κορυφή της βαθμολογίας με διαφορά οκτώ πόντων από τη δεύτερη Μίλαν.

Ο τέταρτος της παρέας είναι ο Ερυθρός Αστέρας. Οι «ερυθρόλευκοι» του Βελιγραδίου είναι εντυπωσιακοί εντός συνόρων με 17 νίκες και 2 ισοπαλίες και τέρματα 50-7, έχοντας αποκτήσει διαφορά ασφαλείας από τη μεγάλη τους αντίπαλο Παρτιζάν.

Η πέμπτη και τελευταία ομάδα που συμπληρώνει αυτό το κλειστό κλαμπ είναι η Καραμπάγκ από το Αζερμπαϊτζάν. Έως τώρα έχει συλλέξει 16 «τρίποντα» κι έχει παραχωρήσει δύο ισοπαλίες, επίδοση που απολύτως λογικά τη φέρνει στην κορυφή της βαθμολογίας.

Μέχρι την Παρασκευή (30/12) υπήρχε κι έκτη ομάδα στο συγκεκριμένο γκρουπ και ήταν η Μπενφίκα. Ωστόσο οι «αετοί» διασύρθηκαν με 3-0 από την Μπράγκα και δέχτηκαν την πρώτη «σφαλιάρα» τους στη φετινή Πριμέιρα Λίγκα, παραμένοντας πάντως στην κορυφή.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.