Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Λιντς: Ανακοίνωσε Βέμπερ από Σάλτσμπουργκ, τέσσερις οι μεταγραφές από ομάδες της Ρεντ Μπουλ

Λιντς: Ανακοίνωσε Βέμπερ από Σάλτσμπουργκ, τέσσερις οι μεταγραφές από ομάδες της Ρεντ Μπουλ

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
3/1/2023 16:37
Η Λιντς ανακοίνωσε την απόκτηση του Μαξιμίλιαν Βέμπερ από την Σάλτσμπουργκ, με τον 24χρονο Αυστριακό στόπερ να υπογράφει συμβόλαιο έως το καλοκαίρι του 2027. Στα 12+8 εκατ. ευρώ το ποσό της μεταγραφής.

Ακόμα μια μεταγραφή από ομάδα της Ρεντ Μπουλ πραγματοποίησε η Λιντς, η οποία απέκτησε τον Μαξιμίλιαν Βέμπερ από την Σάλτσμπουργκ.

Ο υψηλόσωμος (1,88μ) διεθνής Αυστριακός στόπερ, που καλύπτει και τη θέση του αριστερού μπακ, έβαλε την υπογραφή του σε συμβόλαιο έως το καλοκαίρι του 2027 και ανακοινώθηκε επίσημα από τα «παγώνια».

Όπως αναφέρει ο έγκυρος δημοσιογράφος, Φαμπρίτσιο Ρομάνο, το ποσό της μεταγραφής για τον 24χρονο άσο αγγίζει τα 12 εκατ. ευρώ ενώ μαζί με τα μπόνους, αυτό αυξάνεται στα 20 εκατ. ευρώ.

Ο Βέμπερ μετράει 21 συμμετοχές τη φετινή σεζόν με την Σάλτσμπουργκ μετρώντας 2 γκολ αλλά και 6 ασίστ.

Μετά από αυτήν την εξέλιξη, η Λιντς έφτασε τις τέσσερις μεταγραφές από ομάδες της Ρεντ Μπουλ τη φετινή σεζόν, αφού το καλοκαίρι απέκτησε τους Μπρέντον Άαρονσον και Ράσμους Κρίστενσεν από την Σάλτσμπουργκ και τον Τάιλερ Άνταμς από την Λειψία. Τα «ψώνια» από τους «ταύρους» δεν είναι τυχαία, αφού προπονητής της ομάδας από το Φεβρουάριο είναι ο Ζέσε Μαρς, ο οποίος στο παρελθόν έχει βρεθεί στον πάγκο τριών ομάδων της Red Bull, των Νιου Γιορκ Ρεντ Μπουλς, της Σάλτσμπουργκ και της Λειψίας.

Photo Credit: twitter.com/LUFC


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.