Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Γουέστ Χαμ: «Έφυγε» ο πρόεδρος της ομάδας, Ντέιβιντ Γκολντ

Γουέστ Χαμ: «Έφυγε» ο πρόεδρος της ομάδας, Ντέιβιντ Γκολντ

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
4/1/2023 18:40
Σε πένθος βυθίστηκε η Γουέστ Χαμ καθώς ο ένας εκ των προέδρων του συλλόγου, Ντέιβιντ Γκολντ, κατέληξε σε ηλικία 86 ετών μετά από σύντομη ασθένεια.

Την τελευταία του πνοή σε ηλικία 86 ετών άφησε το πρωί της Τετάρτης (4/1) ο συμπρόεδρος της Γουέστ Χαμ, Ντέιβιντ Γκολντ.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του συλλόγου, ο Βρετανός επιχειρηματίας πέθανε ήρεμα στο κρεβάτι του μετά από σύντομη ασθένεια, έχοντας στο πλευρό του τη μνηστή του αλλά και τις κόρες του.

Ο Γκολντ ανέλαβε συμπρόεδρος της Γουέστ Χαμ τον Ιανουάριο του 2010 και όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση «βοήθησε στη σταθεροποίηση του συλλόγου και στην προστασία του μέλλοντος του σε μια περίοδο μεγάλης οικονομικής αβεβαιότητας».

Ο προπονητής της Γουέστ Χαμ, Ντέιβιντ Μόγιες ανέφερε: «Είμαι εξαιρετικά λυπημένος που ακούω αυτά τα νέα και, εκ μέρους όλων των παικτών και του επιτελείου μου στο προπονητικό γήπεδο, θα ήθελα να εκφράσω τα θερμά μας συλλυπητήρια στην οικογένεια του Ντέιβιντ Γκόλντ σε αυτήν την πολύ δύσκολη στιγμή».

Ο Γκολντ ήταν πρώην πρόεδρος της Μπέρμιγχαμ, προτού αγοράσει μερίδιο των μετοχών των «σφυριών» παρέα με τον Ντέιβιντ Σάλιβαν το 2010.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.