Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Ολυμπιακός: Αποχώρησε για την Μπλάκπουλ ο Μπόουλερ, ξανά η Μπολόνια για Ρέαμπτσιουκ

Ολυμπιακός: Αποχώρησε για την Μπλάκπουλ ο Μπόουλερ, ξανά η Μπολόνια για Ρέαμπτσιουκ

Συντάκτης: Γιώργος Χρονόπουλος
Γιώργος Χρονόπουλος
5/1/2023 20:06
Παρελθόν αποτελεί από τον Ολυμπιακό ο Τζος Μπόουλερ, ενώ η Μπολόνια φέρεται πως χτυπάει ξανά την... πόρτα των Πειραιωτών για τον Όλεγκ Ρέαμπτσιουκ.

Ο Άγγλος εξτρέμ δεν έπεισε κανέναν από τους τρεις προπονητές με τους οποίους δούλεψε πως αξίζει παραπάνω ευκαιρίες και έτσι μετά από ένα σύντομο διάστημα 6 μηνών που μεταφράστηκε σε 7 εμφανίσεις, τις 4 στο πρωτάθλημα και τις 3 στο Γιουρόπα Λιγκ, επέστρεψε στην Νότιγχαμ Φόρεστ, όπου ανήκει και από εκεί έφυγε απευθείας δανεικός στην Μπλάκπουλ.

Η σχετική ανακοίνωση της Νότιγχαμ Φόρεστ:

«Ο Τζος Μπόουλερ έκλεισε στη Μπλάκπουλ με δανεισμό έως το τέλος της σεζόν μετά από αμοιβαία συμφωνία για τερματισμό του δανεισμού του με τον Ολυμπιακό. Ευχόμαστε στον Τζος καλή συνέχεια για το υπόλοιπο της σεζόν».



Εξελίξεις πάντως υπάρχουν και για άλλους παίκτες των «ερυθρόλευκων» με την Μπολόνια να επανέρχεται για τον Όλεγκ Ρέαμπτσιουκ, για τον οποίο είχε καταθέσει προσφορά η οποία δεν έγινε δεκτή προ ολίγον ημερών. Το γεγονός πάντως πως ο Ολυμπιακός ψάχνει δεδομένα για αριστερό μπακ, ίσως ανατρέψει τα δεδομένα στην συγκεκριμένη υπόθεση, αν η ομάδα του Πειραιά βρει αυτό που ψάχνει στο χειμερινό μεταγραφικό παζάρι.


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.