Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Κύπελλο Ισπανίας: Με Βιγιαρεάλ η Ρεάλ Μαδρίτης, κόντρα στην Θέουτα η Μπαρτσελόνα

Κύπελλο Ισπανίας: Με Βιγιαρεάλ η Ρεάλ Μαδρίτης, κόντρα στην Θέουτα η Μπαρτσελόνα

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
7/1/2023 17:29
Την Βιγιαρεάλ θα αντιμετωπίσει η Ρεάλ Μαδρίτης στη φάση των «16» του Κυπέλλου Ισπανίας, ενώ σαφώς πιο εύκολο είναι το έργο της Μπαρτσελόνα η οποία κληρώθηκε με την Θέουτα της 3ης κατηγορίας.

Πραγματοποιήθηκε το Σάββατο (7/1) η κλήρωση για τη φάση των «16» του Κυπέλλου Ισπανίας, όπου προέκυψαν αρκετά ενδιαφέροντα ζευγάρια.

Η Ρεάλ Μαδρίτης καλείται να ξεπεράσει το εμπόδιο της Βιγιαρεάλ στο «Μαδριγάλ» για να βρεθεί στα προημιτελικά του θεσμού, ενώ η Μπαρτσελόνα θα αντιμετωπίσει εκτός την Θέουτα της 3ης κατηγορίας, η οποία έκανε την έκπληξη αποκλείοντας την Έλτσε. Μάλιστα η ομάδα του Τσάβι θα κληθεί να κάνει ταξίδι στη βόρεια ακτή της Αφρικής, αφού η πόλη της Θέουτα συνορεύει με το Μαρόκο και βρίσκεται κατά μήκος των ορίων μεταξύ της Μεσογείου Θάλασσας και του Ατλαντικού Ωκεανού.


Η Ατλέτικο Μαδρίτης θα αντιμετωπίσει την Λεβάντε εκτός έδρας, ενώ η Μπιλμπάο θα υποδεχτεί την Εσπανιόλ στο «Σαν Μαμές». Η Μπέτις θα παίξει εντός με την Οσασούνα σε ακόμα μια μονομαχία μεταξύ ομάδων της Πριμέρα, ενώ η Βαλένθια θα αντιμετωπίσει εκτός την Σπόρτινγκ Χιχόν. Η Σοσιεδάδ θα υποδεχτεί στο «Ανοέτα» την Μαγιόρκα ενώ η Σεβίλλη θα δοκιμαστεί στην έδρα της Αλαβές.

Τα παιχνίδια είναι προγραμματισμένα να διεξαχθούν στις 17, 18 και 19 Ιανουαρίου.

Τα ζευγάρια:

Θέουτα – Μπαρτσελόνα
Λεβάντε – Ατλέτικο Μαδρίτης
Σπόρτινγκ Χιχόν – Βαλένθια
Αλαβές – Σεβίλλη
Μπέτις – Οσασούνα
Βιγιαρεάλ – Ρεάλ Μαδρίτης
Σοσιεδάδ – Μαγιόρκα
Μπιλμπάο - Εσπανιόλ

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.