Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

ΑΕΚ: Με Ρότα, Μάνταλο αλλά και τις γνωστές απουσίες στο ντέρμπι

ΑΕΚ: Με Ρότα, Μάνταλο αλλά και τις γνωστές απουσίες στο ντέρμπι

Συντάκτης: Agones team
Agones team
7/1/2023 22:57
Ο Λάζαρος Ρότα ξεπέρασε την ίωση που τον ταλαιπώρησε τα τελευταία 24ωρα κι από τη στιγμή που συμμετείχε σε μέρος του σημερινού προγράμματος, ο Ματίας Αλμέιδα τον συμπεριέλαβε κανονικά στην αποστολή του μεγάλου αγώνα με τον Παναθηναϊκό, το βράδυ της Κυριακής (8/01, 19:30) στην «OPAP Arena».

Τα ευχάριστα νέα για την Ένωση δεν σταμάτησαν εκεί, καθώς και οι Πέτρος Μάνταλος, Νταμιάν Σιάνσκι, οι οποίοι έμειναν εκτός αποστολής από το ματς με τον ΠΑΣ Γιάννινα, βρίσκονται μεταξύ των «εκλεκτών» του Αργεντινού προπονητή.

Ο πρώτος άφησε πίσω τον τραυματισμό του, ενώ ο δεύτερος είχε δηλωθεί για να εκτίσει την ποινή του στην αναμέτρηση των «Ζωσιμάδων». Εκτός έμειναν οι τραυματίες Μοχαμάντι, Γκατσίνοβιτς, Ελίασον αλλά και οι Φράνσον, Κοσίδης.

Η αποστολή της ΑΕΚ για το ματς με τον Παναθηναϊκό αποτελείται από τους: Στάνκοβιτς, Αθανασιάδη, Μουκουντί, Ρότα, Βίντα, Μήτογλου, Χατζισαφί, Σιντιμπέ, Τζαβέλλα, Ραντόνια, Σιμάνσκι, Γιόνσον, Πινέδα, Μάνταλο, Γαλανόπουλο, Άμραμπατ, Γκαρσία, Φαν Βερτ, Τσούμπερ, Αραούχο, Φερνάντες.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.