Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Η FA διεξάγει έρευνα για ύποπτο στοιχηματισμό σε κίτρινη κάρτα στο Όξφορντ-Άρσεναλ

Η FA διεξάγει έρευνα για ύποπτο στοιχηματισμό σε κίτρινη κάρτα στο Όξφορντ-Άρσεναλ

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
11/1/2023 17:44
Η αγγλική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία θα διεξάγει έρευνα για φερόμενη χειραγώγηση γεγονότος σχετικά με την κίτρινη κάρτα που πήρε ο αμυντικός της Όξφορντ Γιουνάιτεντ, Σιάρον Μπράουν στο παιχνίδι της Δευτέρας (9/1) με την Άρσεναλ για το Κύπελλο Αγγλίας.

Η Άρσεναλ επικράτησε τη Δευτέρα (9/1) με 3-0 της Όξφορντ Γιουνάιτεντ εκτός έδρας και προκρίθηκε στους «32» του Κυπέλλου Αγγλίας όπου θα αντιμετωπίσει την Μάντσεστερ Σίτι.

Δύο ημέρες μετά, έγινε γνωστό πως το παιχνίδι βρίσκεται στο μικροσκόπιο της αγγλικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας, η οποία θα διεξάγει έρευνα για σχετικά με την κίτρινη κάρτα που πήρε ο αμυντικός της Όξφορντ Γιουνάιτεντ, Σιάρον Μπράουν στο 59ο λεπτό για φάουλ στον επιθετικό της Άρσεναλ, Μπουκάγιο Σάκα (φώτογραφία).

Η FA γνωρίζει τους ισχυρισμούς περί ύποπτων στοιχηματικών μοτίβων γύρω από το περιστατικό και είναι έτοιμη να ξεκινήσει έρευνα.

Η ανακοίνωση της Όξφορντ Γιουνάιτεντ γράφει: «Η Όξφορντ Γιουνάιτεντ μπορεί να επιβεβαιώσει ότι έχει ενημερωθεί για έναν συγκεκριμένο ισχυρισμό για παράτυπα στοιχήματα στον αγώνα μας για το Κύπελλο Αγγλίας εναντίον της Άρσεναλ το βράδυ της Δευτέρας. Ο σύλλογος θα συνεργαστεί πλήρως σε οποιαδήποτε έρευνα και όσο αυτή είναι σε εξέλιξη, δεν είμαστε σε θέση να κάνουμε περαιτέρω σχόλια».

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.