Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Συνεχίζει στο Κατάρ ο Παστόρε

Συνεχίζει στο Κατάρ ο Παστόρε

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
11/1/2023 22:23
Στο Κατάρ για λογαριασμό της Κατάρ ΣΚ θα συνεχίσει την καριέρα του ο Χαβιέ Παστόρε, ο οποίος υπέγραψε ως ελεύθερος από την Έλτσε.

Μετά από 13 χρόνια στην Ευρώπη, ο Χαβιέ Παστόρε αποφάσισε να συνεχίσει στην Μέση Ανατολή, υπογράφοντας συμβόλαιο στην Κατάρ ΣΚ.

Ο 33χρονος Αργεντινός μεσοεπιθετικός έμεινε ελεύθερος από την Έλτσε, έχοντας μόλις μία συμμετοχή στο φετινό πρωτάθλημα. Στην Καταρ ΣΚ θα έχει συμπαίκτη τον Ισπανό άλλοτε μέσο της Μπάγερν, Τσάβι Μαρτίνεθ.

Αυτός θα είναι ο έβδομος σταθμός της καριέρας του Παστόρε, μετά τις Ταλέρες, Ουρακάν της Αργεντινής, την ιταλική Παλέρμο, την Παρί Σεν Ζερμέν, τη Ρόμα και την Έλτσε, με την οποία σε ενάμιση χρόνο κατέγραψε μόλις 668 λεπτά συμμετοχής.

Το πικ της καριέρας του άλλοτε σούπερ ταλέντου του αργεντίνικου ποδοσφαίρου ήταν στην Παρί Σεν Ζερμέν, στην οποία αγωνίστηκε από το 2011 έως το 2018, σαρώνοντας κάθε τίτλο εντός των γαλλικώ συνόρων. Πρόσφατα, ο 33χρονος αναφέρθηκε στην αποχώρηση του από την Παρί, σε διάλογο με το OhMyGoal, λέγοντας: «Ήταν εξαιρετικά δύσκολο, γιατί δεν ήθελα να φύγω. Η καρδιά μου μου είπε: «Θα μείνουμε για πέντε χρόνια και θα τελειώσω την καριέρα μου εδώ». Θα ήταν το μεγαλύτερο δώρο, αλλά δεν μου φάνηκε δίκαιο. Το επίπεδο μου δεν ήταν για την Παρί Σεν Ζερμέν».

Photo Credit: twitter.com/QatarSportClub


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.