Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Στην Άστον Βίλα του Έμερι ο Μορένο

Στην Άστον Βίλα του Έμερι ο Μορένο

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
11/1/2023 22:54
Η Άστον Βίλα ανακοίνωσε την απόκτηση του Άλεξ Μορένο από την Ρεάλ Μπέτις, με τον Ισπανό αριστερό μπακ να υπογράφει συμβόλαιο με την ομάδα του Ουνάι Έμερι. Στα 13 εκατ. ευρώ το ποσό της μεταγραφής.

Μεταγραφική ενίσχυση για την Άστον Βίλα, η οποία απέκτησε από την Ρεάλ Μπέτις τον Άλεξ Μορένο. Ο Ισπανός αριστερός μπακ πέρασε τις ιατρικές εξετάσεις και υπέγραψε συμβόλαιο με τους «χωριάτες», ενισχύοντας κι άλλο το αριστερό άκρο της άμυνας μετά τους Λουκάς Ντίνιε, Λούντβιγκ Αουγκούστινσον και Άσλεϊ Γιανγκ.

Ο Μορένο ήταν βασικότατο στέλεχος της Μπέτις τη φετινή σεζόν, έχοντας 15 συμμετοχές και 3 ασίστ στην Λα Λίγκα. Αξιοσημείωτο ότι θα αγωνιστεί εκτός Ισπανίας για πρώτη φορά στην καριέρα του, έχοντας φορέσει στο παρελθόν τις φανέλες των Κόστα Μπράβα (31 συμμ., 2 γκολ), Μαγιόρκα (32 συμμ., 2 γκολ, 1 ασίστ), Έλτσε (41 συμμ/ 2 γκολ, 4 ασίστ), Ράγιο Βαγιεκάνο (127 συμμ., 9 γκολ, 9 ασίστ) και Μπέτις (122 συμμ., 6 γκολ, 14 ασίστ).

Ο 29χρονος κόστισε το ποσό των 13 εκατ. ευρώ στους «χωριάτες», που σύμφωνα με τον Ιταλό δημοσιογράφο, Φαμπρίτσιο Ρομάνο, ενδιαφέρονται και για την περίπτωση του Ματέο Γκιεντουζί από την Μαρσέιγ.

Photo Credit: avfc.co.uk


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.