Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: «Έκλεισε» Βέγκχορστ για την επίθεση

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: «Έκλεισε» Βέγκχορστ για την επίθεση

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
12/1/2023 14:39
Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έδωσε τα χέρια με την Μπέρνλι για τον εξάμηνο δανεισμό του διεθνούς Ολλανδού φορ Βουτ Βέγκχορστ, ο οποίος αγωνίζονταν στο πρώτο μισό της φετινής σεζόν με τη φανέλα της Μπεσίκτας.

Στον Βουτ Βέγκχορστ βρήκε η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ τον σέντερ φορ του έψαχνε μετά την αποχώρηση του Κριστιάνο Ρονάλντο.

Όπως αποκαλύπτει ο έγκυρος δημοσιογράφος, Φαμπρίτσιο Ρομάνο, οι «κόκκινοι διάβολοι» έδωσαν τα χέρια με την Μπέρνλι για τον εξάμηνο δανεισμό του Ολλανδού στράικερ, ο οποίος επιστρέφει στην Αγγλία μετά από έξι μήνες, μιας και στο πρώτο μισό της σεζόν αγωνίζονταν δανεικός στην Τουρκία για την Μπεσίκτας.

Οι «κόκκινοι διάβολοι» θα χρειαστεί να καταβάλουν το ποσό των 3 εκατ. ευρώ στην τουρκική ομάδα για να «σπάσουν» το δανεισμό του 30χρονο υψηλόσωμου επιθετικού (1,97μ), ο οποίος μετράει 9 γκολ και 4 ασίστ σε 18 παιχνίδια στην Τουρκία τη φετινή σεζόν.

Ο Ολλανδός άσος, που πέτυχε τα δύο γκολ των «οράνιε» στον προημιτελικό του Μουντιάλ με την Αργεντινή στέλνοντας το ματς στην παράταση, είχε αποκτηθεί από την Μπέρνλι στο δεύτερο μισό της περσινής σεζόν για να αντικαταστήσει τον Κρις Γουντ και σημείωσε 2 γκολ και 3 ασίστ σε 20 συμμετοχές. Οι «κλάρετς» δεν κατάφεραν να μείνουν στην Πρέμιερ Λιγκ κι έτσι τη φετινή σεζόν είχαν παραχωρήσει τον ποδοσφαιριστή στην Μπεσίκτας, η οποία μετά από αυτήν την εξέλιξη χάνει τον πρώτο σκόρερ της.

Ο ποδοσφαιριστής αναμένεται σήμερα στο Μάντσεστερ για ιατρικές εξετάσεις και υπογραφές.


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.