Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Μπενφίκα: Ανακοίνωσε τα δύο μεγάλα ταλέντα του Σκανδιναβικού ποδοσφαίρου

Μπενφίκα: Ανακοίνωσε τα δύο μεγάλα ταλέντα του Σκανδιναβικού ποδοσφαίρου

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
12/1/2023 21:45
Τα δύο μεγάλα ταλέντα του Σκανδιναβικού ποδοσφαίρου ανήκουν στο ρόστερ της Μπενφίκα. Ο λόγος για τον 18χρονο Νορβηγό εξτρέμ Αντρέας Σιέλντρουπ και τον 22χρονο Δανό φορ Κάσπερ Τένγκστεντ οι οποίοι ανακοινώθηκαν επίσημα από τους «αετούς».

Διπλό μεταγραφικό χτύπημα από την Μπενφίκα, η οποία έριξε δίχτυα στο ποδόσφαιρο της Σκανδιναβίας και απέκτησε τους Αντρέας Σιέλντρουπ και Κάσπερ Τένγκστεντ.

Όσον αφορά τον πρώτο, ο 18χρονος Νορβηγός εξτρέμ αποκτήθηκε έναντι 14 εκατ. ευρώ από την Νόρτζελαντ, η οποία διατηρεί 20% ποσοστό μεταπώλησης όπως αναφέρει ο έγκυρος δημοσιογράφος Φαμπρίτσιο Ρομάνο. Ο νεαρός άσος, που αγωνίζεται κυρίως στο αριστερό άκρο, έβγαλε μάτια τη φετινή σεζόν στο πρωτάθλημα της Δανίας, σημειώνοντας 10 γκολ σε 17 παιχνίδια και υπέγραψε συμβόλαιο ως το καλοκαίρι του 2028.

Από την άλλη, ο 22χρονος Δανός φορ, που υπέγραψε και αυτός έως το καλοκαίρι του 2028, αποκτήθηκε από την Ρόσενμποργκ έναντι 9 εκατ. ευρώ. Την περσινή σεζόν είχε 15 γκολ και 9 ασίστ σε 14 παιχνίδια με την νορβηγική ομάδα, ενώ στο συμβόλαιο του τοποθετήθηκε ρήτρα αποδέσμευσης 100 εκατ. ευρώ.

Photo Credit: twitter.com/slbenfica

Μια γεύση από τον Αντρέας Σιέλντρουπ:



Και από τον Κάσπερ Τένγκστεντ:


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.